Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

Danmarks ledende nettbutikksystem utvides til det norske markedet

Den neste milepælen til DanDomain i Skanderborg i Danmark er nådd. De kan nå skrive DanDomain.no på CV-en. 16. juni 2021 lanserte de sin inngang i Norge. Nordmenn har nå mulighet til å dra fordel av DanDomains portefølje innen domener, nettbutikker, hjemmesider, serverhosting og profesjonelle e-poster – og ikke minst deres førsteklasses kundeservice.

Med sine mer enn 6000 kjørende nettbutikker, 500 000 registrerte domener og +75 000 kunder, er DanDomain Danmarks største leverandør av domener og har fått tittelen Danmarks største nettbutikksystem. Med nettbutikksystemet fra DanDomain får kunden et e-handelsunivers spekket med spennende arrangementer, gründere og masse kunnskap.

En utvidet online tilstedeværelse

Etter et år med rekord mange nye kunder for DanDomain i 2020, utvider de nå til det norske markedet. Nordens store online potensiale er ikke til å ta feil av – og dette markedet skal DanDomain utvides på. Coronakrisen har blant annet ført til at butikker og privatpersoner har fått øynene opp for mulighetene innen netthandel som salgskanal, noe som kan merkes hos DanDomain.

«Den økte etterspørselen etter nettbutikker har fått oss til å tenke på nye markeder og muligheter – det er her Norge kommer på banen,» sier Anders Eiler, salgsdirektør for e-commerce hos DanDomain og fortsetter:

Vi vil hjelpe våre fremtidige kunder i Norge til å lykkes online gjennom en felles reise – hvor vi tar dem i hånden og styrker deres online tilstedeværelse slik at de kan fokusere på kjernevirksomheten. De tingene som har hjulpet oss og våre kunder til suksess i Danmark – lokal støtte, integrasjoner og tilstedeværelse – vil vi ta med til Norge.»

Norsk kundeservice året rundt

Som kunde hos DanDomain har man alltid gratis kundeservice – selv i prøveperioden! Deres norsk- og dansktalende spesialister sitter klare til å hjelpe, gi råd og veilede kundene sine på e-post eller telefon hver dag, hele året rundt. Om det skulle oppstå spørsmål, er de bare en telefonsamtale eller e-post unna. Det er her DanDomain skiller seg ut, med alltid tilgjengelig kundeservice. Den tilgjengelige servicen gjør det mulig for kundene å hoppe ut i det. DanDomain er der!

Det spesielle med DanDomain er:

  1. De gjør det lett for kunden å komme i gang
  2. De har styr på integrasjoner til betalingsløsninger, fraktløsninger, markedsføringskanaler og økonomisystemer
  3. De har +30 ulike design
  4. De har utviklet nettbutikker i henhold til søkemotorenes instruksjoner
  5. De holder og tilbyr gratis kurs og workshops

 

Del artikkel: