Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Dansk klokkegigant åpner sin første butikk i Norge: "Et sterkt marked"

Kasper og Mikkel Dissing indtager Norge med en fysisk butik efter et opkøb på det norske marked. // Foto: Ditur
"Vi opplever veldig god vekst i Norge".
Jimmy Andersson

Tvillingene Kasper og Mikkel Dissing grunnla den danske klokkekjeden Ditur i 2014 med en liten nettbutikk som ble drevet fra et 16 kvadratmeter stort rom i Århus, Danmark.

I dag har gutterommet blitt byttet ut med et hovedkontor i Hasselager der mer enn 50 ansatte inngår i teamet, og Ditur er nå en av Skandinavias ledende forhandlere av klokker og tilbehør på nett.

I tillegg til nettbutikken, som nå finnes på flere europeiske markeder, har selskapet i dag også tre butikker i hjemlandet og i 2023 åpnet Ditur dørene til sin første butikk i Sverige. Nå er det Norge som står for tur.

ANNONSE

Kommer nærmere kundene

Ditur, som har vært online på det norske markedet siden 2020, har nemlig inngått en avtale om å kjøpe klokkebutikken Urmaker Skorve i Skien. Dette skriver Ditur i en pressemelding.

Vi opplever veldig god vekst i Norge, som vi ser på som et sterkt marked. Med en fysisk butikk kan vi komme enda nærmere våre norske kunder og fortsette å styrke vårt sortiment, skriver Kasper Dissing i meldingen.

Urmaker Skorve kommer innledningsvis til å drives videre under samme navn og butikken fortsetter ifølge pressemeldingen under dagens eier Anders Skorves daglige ledelse, og med de samme ansatte.

Del artikkel: