Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

De åpnet sin største butikk etter et tøft første kvartal: ”Utrolig stolte”

Kids nyeste og hittil største butikk.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Håpet nettbutikken vil drive mer trafikk til butikkene.

ANNONSE

Interiørkjeden har tidligere uttalt at netthandelen vil utgjøre en viktig del av deres strategi fremover, etter et resultatfall i fjor og en lite lovende start på 2023. Men også i første kvartal i år står nettsalget i det norske selskapet Kid Interiør sterkt.

Nå har man åpnet sin hittil største Kid-butikk på Sørlandssenteret i Kristiansand. Med 1237 kvadratmeter å boltre seg på skal tilskuddet ytterligere styrke kjedens omnikanalstrategi.

Vi er utrolig stolte av å ha klart å etablere fem nye store Kid-butikker i løpet av siste halvår, på flere tusen kvadrat til sammen – med alt du trenger for å skape det hjemmet du ønsker deg. Vi ønsker alltid å skape inspirerende butikker du har lyst til å besøke selv om handelen enkelt kan gjøres på nett, og i de aller største butikkene våre vil du derfor finne et utvidet sortiment av varer, skriver selskapet i en pressemelding.

Kid-sjefen Anders Fjeld har dessuten tidligere påpekt hvordan undersøkelser viser at det er omnikanal-aktørene som tar markedsandeler, en strategi de tydelig hengir seg til. Videre trekkes det frem hvordan nettbutikken er viktig for å skape trafikk til de fysiske butikkene gjennom inspirasjon og produktoversikt.

Samtidig som den fysiske butikken fortsatt er et viktig møtested for å se og prøve varene. Vi ønsker å gjøre butikkopplevelsen enda bedre gjennom et komplett varesortiment med økt grad av trend og inspirasjon, skriver selskapet.

Del artikkel: