Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

De kjøper opp norske MyMuse – ”dette blir en snuoperasjon”

Kenneth Dreyer, med-eier i We Are Brands.
Foto: Anja Olsen
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Vil bidra med sin strategiske kompetanse.

ANNONSE

Den norske nettbutikken MyMuse kjøpes opp av det merkevarebyggende selskapet We Are Brands eid av Kenneth Dreyer og Joel Azzopardi. Dette blir selskapets første satsing i Norge, og Dreyer forteller om en planlagt snuoperasjon i nettbutikken han selv beskriver som spennende og med stort potensial.

MyMuse spesialiserer seg på undertøy og har tidligere uttalt at de ønsker å bli Skandinavias største undertøysmerke. We Are Brands derimot, ser potensial langt utover de nordiske landegrenser, og planlegger en større ekspansjon når en solid jobb er lagt ned for å snu selskapet i løpet av inneværende år.

Vi vil nok ikke gå i pluss i regnskapet, men skal heller ikke tape penger på løpende drift. Det blir sikkert flere skjær i sjøen som dukker opp underveis, men jeg føler vi har god nok oversikt over selskap og strategi til å snu selskapet inneværende år, forteller Dreyer til Ehandel.

Det er heller eksterne faktorer som bekymrer, som inflasjonen og den pågående situasjonen i Ukraina. Fokuset vil derfor først og fremst være å stabilisere seg i hjemmemarkedet, etterfulgt av mulige ekspansjoner til naboland og deretter mer global logistikk.

LES OGSÅ: Slik skal norske MyMuse ta Europa med storm

MyMuse ble etablert i 2014 av Venture Factory, og har gjennom flere emisjonsrunder hentet titalls millioner kroner for å kunne rigges for videre vekst. Flere lanseringer i Sverige og Finland har etter kort tid blitt lagt ned. I 2020 omsatte nettbutikken for rett over 19 millioner kroner.

Vi synes MyMuse er et spennende selskap, og vi er allerede i full gang med å integrere oss med selskapet. Teamet som jobber der i dag har gjort en god jobb på en rekke områder, men den strategiske styringen har ikke vært god nok og dette blir derfor en snuoperasjon, sier Dreyer og fortsetter:

MyMuse har en rekke styrker vi ønsker å bygge videre på, spesielt de kreative musklene til selskapet. Det er masse gode idéer, det estetiske ser bra ut og produktene er gode. We Are Brands vil derfor fokusere på områdene hvor vi tror vi kan bidra mest, deriblant den teknologiske plattformen som ligger i bunn og bidra med vår strategiske erfaring og kompetanse.

LES OGSÅ: Undertøysbutikk henter nye millioner – vil bli størst i Skandinavia

We Are Brands har kontorer i Australia og USA. Fra før av representerer de merkevaren og klesmerket Freddy, og lanseringen av et tredje selskap er under arbeid, ifølge deres nettside. Hele det opprinnelige teamet i MyMuse blir med videre, noe Dreyer påpeker at de er veldig glade for.

Del artikkel: