Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

De seks viktigste lærdommene fra TikToks For You Summit i Norden

TikTok | Sponset innhold

Nå millioner av mulige kunder gjennom underholdning og historiefortelling, også ved hjelp av enkle AI-verktøy. Noen av høydepunktene fra TikToks For You Summit.

Da TikToks arrangement, For You Summit, var i Oslo tidligere i vår møttes bedriftsledere, influensere og folk fra mediebransjen for å prate sammen og lære mer om hvordan de kan utnytte den effektive og populære plattformen.
 
I løpet av en begivenhetsrik dag fikk deltakerne høre flere talere snakke om alt fra sikkerhet til hvordan bedrifter kan profilere seg på TikTok, samt hvordan historiene deres kan være med på å endre menneskers liv.
 
Få et innblikk i alle foredragene og start prosessen med å bli en TikTok-proff! Se opptakene fra dagen i Stockholm ved å laste ned TikToks Snackable Recap: For You.

TikToks fra arrangementet

Skap innflytelsesrik underholdning med disse seks nøkkelkonklusjonene

1) Lag relevant underholdning og få øyeblikkelige resultater

For at bedrifter skal nå målgruppen må innholdet de lager være ekte. Ved å hente inspirasjon fra måten målgruppen kommuniserer på kan du lage relevant innhold som både fanger målgruppens oppmerksomhet og gir målbare resultater. Dette snakket Liv Sandberg, General Manager for TikTok Nordics, om da hun sto på scenen.

2) Sikre fremtidens underholdning for alle

I det nåværende klimaet i sosiale medier, der milliarder av videoer og bilder deles hver dag, har det aldri vært viktigere at brukerne føler seg trygge på plattformene våre. Det betyr at bedrifter som driver med sosiale medier må prioritere og investere i tiltak som omfatter sikkerhet og integritet. Dette snakket Kenneth Danielsson, CEO hos IAB Sweden, Francis Stones, Brand Safety Manager for TikTok Europe og Emma Lundgren, Partnership Manager for TikTok, om i detalj på For You Summiten.

3) Glem klikk, mål resultatene på riktig måte

I en fremtid uten informasjonskapsler må kampanjeresultatene måles riktig for at bedrifter skal kunne evaluere fordelene med annonseringen. TikTok legger ned mye arbeid i å måle resultater mellom kanaler, A/B-testing av ulike initiativer samt undersøkelser om profilering og konvertering. Evaluer det du har gjort og gjør det enda bedre i fremtiden. Du har alltid TikTok-eksperter tilgjengelig til å hjelpe deg med dette, sa Anna Erlandsson, Head of Measurements i TikTok Nordics.

4) Historiene dine kan endre fremtiden

Følelsene våre påvirker atferden vår, derfor må vi alltid være oppmerksomme på dem. Det mener Katherine Templar Lewis, forsker på kognitiv funksjon. Fra tidenes morgen, da vi satt rundt bålet til internettets tidsalder, har historiefortelling bidratt til menneskehetens utvikling. Takket være TikToks internasjonale rekkevidde kan bedrifter være med på å forme fremtiden ved å lage sterke historier som berører.

Bildtext: Til venstre, Strategic Media Manager hos Arla Foods, Sara Johansson, og TikTok-eksperten Alice Villman under foredraget deres på For You Summit.

5) Ta målgruppen din med storm og nå flere enn noen gang

Da Arla Foods utarbeidet en bærekraftskampanje i samarbeid med innholdsskapere fikk de bedre resultater enn noen gang. Kampanjen nådde 60 prosent av alle TikTok- brukere fra 18 til 34 år. Innholdet ble sett mer enn én milliard ganger med en gjennomsnittlig visningstid på 60 sekunder, og annonsens gjenkjenningsrate økte med over 20 prosentpoeng.

«Vi satset alt på TikTok og sparte ikke på noe. Fokuset var på underholdning, og vi idémyldret om hvordan vi kunne introdusere produktene effektivt i innholdet. Det er helt utrolig å få jobbe sammen med innholdsskapere og lære hvordan merkevaren kan underholde målgruppen på plattformen», sa Sara Johansson, Strategic Media Manager hos Arla Foods.

6) Bruk TikToks enkle verktøy og omfattende kunnskap for å lage morsomme kampanjer

«Takket være alle de nyskapende og brukervennlige AI-verktøyene fra TikTok kan alle enkelt lage innhold som engasjerer. Bli kjent med målgruppen og det de vil se på plattformen. Involver TikTok-eksperter tidlig i planleggingsfasen slik at vi kan skape magi sammen», sa Matthew Hearle, Creative Strategist, under hans 15 minutter på scenen.

Ønsker du å få en invitasjon til vårt neste TikTok-arrangement? Skriv deg opp på gjestelisten vår her for å holde deg oppdatert om kommende arrangementer.