Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

De skal bli verdensledende: “Forventer en betydelig omsetning”

CRO Øyvind Hasund Dahl og CEO Halvard Aagaard i Rift Labs.
Foto: Rift Labs
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Ny nettbutikk vil kapre andeler i et voksende marked.

ANNONSE

Norske Rift Labs satser mot det internasjonale filmmarkedet med sin nye merkevare og nettbutikk Kelvin. Foreløpig består Kelvins produktlinje av ett produkt, men her skal det fortløpende lanseres flere nyheter.

På Vinterbro i Akershus produseres håndlagde belysningsprodukter til filmindustrien. Kelvin Epos 300 er første produkt ut i nettbutikken, som selskapet har store forventninger til at raskt vil skape god omsetning.

Vi forventer en betydelig omsetning som følge av lanseringen nå og ser stor vekst videre de neste årene i et voksende marked. Da vi har høy gjennomsnittlig ordreverdi er det ikke mange salgene som skal til før vi snakker store tall, forteller Øyvind Hasund Dahl, CRO hos Rift Labs, til Ehandel.

Kelvin Epos 300 beskrives av selskapet selv som det første produktet i en ny linje med solide, håndbygde belysningsprodukter som åpner døren til kreativitet og storytelling for filmfotografer. Produktet har en listepris på rett over 25 000 kroner og er forventet klart til levering fra og med september i år.

Om videre lanseringer holder Dahl kortene tett til brystet og forteller at de ikke ønsker å gå i detaljer på hva slags produkter som skal lanseres når.

Målet vårt er å bli en av de ledende aktørene i premium lys-segmentet for profesjonelle filmfotografer globalt.

Kundene er primært filmfotografer i tillegg til små og mellomstore produksjonsselskaper, men også utleiehus er interessant for Kelvin og Rift Labs.

Vi er også i dialog med de fleste ledende utleiehus og foto- og videodistributører for distribusjon og utleie av Kelvin Epos 300. I tillegg ser vi også interesse fra selskaper som ønsker å profesjonalisere sin contentproduksjon av webinarer, streaming og lignende, som ønsker å heve kvaliteten på video, foto og lys, sier Dahl.

Rift Labs står bak designet av produktene i Kelvin, i samarbeid med Minoko og Scandinavian Design Group. All konseptutvikling, ingeniørarbeid og produksjon finner sted i selskapets produksjonslokaler på Vinterbro hvor hver lampe settes sammen får hånd, kalibreres og signeres av Rift Labs ingeniører.

Selskapet har Karbon Invest AS som største eier, etterfulgt av Morten Hjerde, Datum Invest AS, Carucel Finance AS samt øvrige aksjonærer. Regnskapet for 2021 er foreløpig ikke klart, men i 2020 hadde selskapet en liten nedgang i inntekter og resultat etter et rekordår i 2019 med over 14 millioner kroner i omsetning og et resultat før skatt på 2,2 millioner kroner.

Del artikkel: