Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

De skal fikse betaling for Brandsdal Group: ”Mange kunder etterspør dem”

Kommersiell direktør i Klarna Norge, Geir Østby og Einar Øgrey Brandsdal, gründer og daglig leder i Brandsdal Group.
therese.karlsrud.haugen

Vil male Europa rosa.

ANNONSE

Brandsdal Group, som står bak nettbutikker som Blivakker og Cocopanda, har nå inngått en internasjonal avtale med betalings- og shoppingløsningen Klarna.

Klarna tilbyr kundene den enkleste og beste kundereisen. Det er faktisk slik at mange kunder etterspør Klarna, nettopp fordi selskapet gjør det enklere å handle trygt og enkelt. Dessuten er vår videre ekspansjon i Europa helt avhengig av en betalingsleverandør som er til stede i alle markedene. I tillegg vil vi også få hjelp av Klarna til å drive trafikk og bygge merkevaren vår i Europa, sier gründer og eier av Brandsdal Group, Einar Øgrey Brandsdal, i en pressemelding.

Bare i løpet av 2020 passerte Brandsdal Group en omsetning på 1,3 milliarder kroner. Det er en vekst på over 40 prosent sammenlignet med året før. Frem til nå har selskapet brukt Collector Bank.

LES OGSÅ: Sminkegiganten omsatte for 1,3 milliarder - inngår kjempeavtale: "Vil løfte oss"

Kosmetikk som salgsvinner

Ifølge statistikk fra Klarna er nettopp salg av kosmetikk, parfyme- kropps- og hårpleieprodukter en av de store salgsvinnerne i netthandelen i løpet av 2020. Fra januar i fjor til januar i år økte salget av dette med hele 88 prosent i Norge. 

Klarna har i dag mer enn 200 000 nettbutikker i hele 17 land som kunder. Foruten USA, Australia og Norden, er de til stede i de aller fleste store markeder i Europa.  

Vi er naturligvis svært fornøyde med å få en av de virkelige store norske netthandel-suksessene med på laget. Vi gleder oss til å samarbeide tett med dem for å skape fortsatt vekst og for å gjøre kundene deres enda mer fornøyde, sier kommersiell direktør i Klarna Norge, Geir Østby.

LES OGSÅ: Etter milliardsuksessen - de skal ta Cocopanda ut i Europa

Vil male Europa rosa 

Ifølge Brandsdal er det spesielt den enkle kundereisen som gjør Klarna til den best egnede betalingsløsningen for dem. 

Vi er opptatt av å ha de mest fornøyde kundene i våre nettbutikker. Da er det viktig for oss å ha den beste kundeopplevelsen gjennom hele prosessen. Med vårt Klarna-samarbeid får de blant annet fleksible betalingsalternativer, påminnelser på mobilen om når en regning forfaller, betale med ett klikk i appen, detaljer om levering og smidig håndtering av retur, sier gründeren bak Brandsdal Group.

I løpet av våren fortsetter den europeiske ekspansjonen med internasjonale satsing på salg av sminke og skjønnhetsprodukter gjennom Cocopanda. Neste land ut er åpningen av nettbutikk i Nederland.

Med våre ambisiøse planer om å male hele Europa rosa, som er vår farge, er vi helt avhengige av å ha en partner som også er solid representert i disse markedene. Det er Klarna. Det er jo også litt morsomt at de har den samme planen - å farge Europa rosa- som også er deres farge, sier Øgrey Brandsdal.

Del artikkel: