Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

De skal levere lørdagsavisen til hele Norge

therese.karlsrud.haugen

Helthjem tar nye steg.

ANNONSE

Med halvannet års mellomrom kjøres det anbudsprosesser for avislevering til “Utkant-Norge”, som utgjør 15 prosent av landets husstander. I sommer vant Aktiv Norgesdistribusjon, drevet av Helthjem, anbudet for lørdagsleveringer. De tar over stafettpinnen etter Easy2You og skal nå levere til hele Norge.

LES OGSÅ: Elektronikk på døren - lanserer hjemlevering syv dager i uka

Vi har hatt en utrolig god start, og overgangen har gått veldig fint. Nå gleder vi oss virkelig til å sette i gang dette arbeidet for fullt, sier administrerende direktør i Helthjem Mediapost, Per Iversen, i en pressemelding, og legger til:

For oss er det viktig at flest mulig kan få tilgang på ferske aviser. Med nye ruter kan vi stolt si at vi nærmer oss 100 prosent husstandsdekning på lørdager. Nå skal vi bruke all vår kraft og rutine til å bringe dette trygt og sikkert helt hjem, slik folk er vant til, sier Iversen.

"Støtter oppom Helthjems strategi"

Det gjennomføres stadige nedjusteringer i leveransene av aviser, brev og magasiner i Norge. Posten kuttet nylig i leveransen til de resterende 85 prosentene av befolkningen og leverer nå annenhver dag - av økonomiske årsaker.

Papiravisen og fysiske brev er fortsatt viktig for mange rundt om i landet, og det er viktig for oss. At folk skal kunne lese den fysiske avisen når den er fersk, ser vi på som en selvfølge og vi skal levere hver dag, sier prosjektdirektør i Helthjem, Christopher Honningsvåg.

LES OGSÅ: Ny storavtale - skal fikse hjemlevering for motegiganten

Styreleder i Aktiv Norgesdistribusjon, Ingar Merli, forteller hvorfor dette er så viktig for Helthjem:

Dette støtter oppom Helthjems langsiktige strategi om å bli den ledende aktøren innen hjemlevering i Norge. Nå gleder vi oss stort til å satse ytterligere på lørdagene og fortsette det gode arbeidet som ligger til bunn i nettverket vårt, sier Merli.

Del artikkel: