Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

De skal ta hånd om logistikken når Miinto storsatser i Norge

Tommy Bjørbæk, Jake Petersen og Kim Kåsene i Lettbutikk.
therese.karlsrud.haugen

Flytter inn på lagerhotell.

ANNONSE

Moteplattformen Miinto inngår et strategisk samarbeid med den norske lager- og logistikktjenesten Lettbutikk, som tilbyr lagerhotell for netthandlere.

Miinto har ingen egne lager, da alle produkter de selger kommer fra lokale merkevarer som de samarbeider med. I dag representerer netthandelen mer enn 2000 uavhengige motebutikker, som selges i syv europeiske land - Norge, Sverige, Danmark, Nederland, Sveits og Polen.

Alle produkter som Miinto selger kommer fra lokale butikker og brands vi samarbeider med. Vi samarbeider med flere partnere, som bruker Lettbutikk til sin logistikk og dette fungerer veldig bra. Derfor ser vi en fordel av et samarbeid med Lettbutikk, så flere kan utnytte disse mulighetene og hvor vi sammen kan optimalisere løsningen, sier Jake Petersen, daglig leder i Miinto.no Norge, til Ehandel.

"Målet er en bærekraftig løsning"

Moteselskapet jobber for tiden med et konsept de har kalt "Customs highway", hvor man skal effektivisere flyten av pakker til Norge og eliminere behovet for returer tilbake til de respektive landene. Sammen med Lettbutikk skal Miinto gi nettbutikker en mer optimal vareflyt, som blant annet vil gi lavere fraktkostnader til eller fra Norge.

Vi vet at mange pakker går frem og tilbake mer enn 3 ganger før de forblir i Norge, dette er hverken bærekraftig eller miljøvennlig. Derfor har vi lenge hatt et ønske om å gjøre nødvendige tiltak for våre kunder, og sammen med Lettbutikk får vi nå til dette. Målet med samarbeidet er en bærekraftig løsning på tvers av landegrenser, sier Petersen.

LES OGSÅ: Lindex utvider - lanserer hos nettgigant

Lettbutikk mener samarbeid bør til for å lykkes med dagens netthandel, og ser frem til å jobbe sammen med Miinto.

Dette samarbeidet er veldig spennende for oss og våre kunder, da det åpner opp for en sømløs flyt med en av Europas største markedsplasser. Våre kunder kan nå enkelt benytte seg av miinto.no og de mulighetene det gir. Samtidig åpner det opp for samarbeid med spennende utenlandske aktører, sier Kim Kåsene, daglig leder i Lettbutikk, i en kommentar til samarbeidet. 

Del artikkel: