Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

De trillende blå inntar Kongsberg: "Spennende by for oss"

Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge. // Foto: Wolt
Har over 20 partnere ved utrulling i byen.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Leveringstjenesten Wolt fortsetter å utvide og i dag etablerer de blåkledde budene seg i Kongsberg. Kongsberg blir den andre byen i Buskerud som får hjemlevering fra Wolt.

De lover sine samarbeidspartnere i byen at de skal bidra med økt omsetning ved å hjelpe både restaurantene og butikkene å nå ut til et bredere publikum. Til og med besøkende i slalombakken skal kunne bestille seg rykende varm mat fra sentrumsområdet.

Kongsberg er en spennende by for oss, sier Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge.

LES OGSÅ: Pizza, potesokker og penisringer – Wolt vokser på alle fronter

ANNONSE

"Hos oss finner du alt"

Hun forteller at byen har et lokalt næringsliv i vekst, og at det ligger et stort potensial for Wolt med alle kunnskapsbedriftene som er etablert nettopp her.

Hos oss finner du blant annet indisk fra Nila, pizza fra Wood Oven, ramen fra Arctic, bakervarer fra Lågen Bakeri og tapas og annet snacks fra Paradoxe, samt dyremat og utstyr fra Sølvpoten, dagligvarer fra Joker og spill og bøker fra ARK, fortsetter Stenersen.

For å huke tak i interesserte bjudar Wolt på med gratis levering i Kongsberg de første fire ukene. Fra etableringsdatoen, onsdag 6. mars, har leveringstjenesten et 20-talls budpartnere og 23 restauranter og butikker på kundelista.

Del artikkel: