Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

De vinner valpene - solgte for 4 milliarder

David Rönnberg
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

«Ekstremt stolte.»

ANNONSE

Musti Group, som driver nettbutikker og fysiske butikker innen dyreprodukter i Sverige, Norge og Danmark, har nå sluppet sin årsrapport (oktober 2021 til september 2022).

Og det er gode nyheter fra e-handelsgruppen. Omsetningen under hele regnskapsåret økte med totalt 15 prosent. Norge skal stå for 14 prosent av omsetningen.

Teamet og jeg er ekstremt stolte av vår dobbeltsifrede vekst på 15 prosent til 391,1 millioner euro og et justert driftsresultat på 66,9 millioner euro. Dette under en periode med akselerert inflasjon som har skapt økt trykk på både våre kunder og oss selv, kommenterer selskapets administrerende direktør David Rönnberg.

Selskapet selger altså dyreprodukter og dyremat gjennom for eksempel nettbutikkene Musti.no og Arkenzoo.se. Og ifølge David Rönnberg tar de nå markedsandeler da de vinner en større andel, enn sin egen markedsandel, av nye valpeiere.

Jeg er overbevist om våre muligheter til å fortsette å vokse på sikt, og ser frem til nye muligheter som regnskapsåret 2023 har å gi, sier David Rönnberg.

Del artikkel: