Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Norsk snusbutikk i nytt samarbeid - utsolgt på en dag

Foto: Snus365.no
therese.karlsrud.haugen

"Kunne fint 10-doblet salget om ikke mer"

ANNONSE

Norges største nettbutikk for snus har inngått et samarbeid med den Trondheims-baserte leverandøren Snusbonden AS. Selskapet har laget den første norskproduserte snusen på 80 år og lanserte sitt nye produkt på Snus356.no i forrige uke. Etter kun ett døgn var alle boksene utsolgt, noe Nettavisen var den første til å omtale.

Den første produksjonen av norsk løssnus fra Snusbonden ble revet vekk og nå er det dessverre tomt. Neste batch er nok ikke klar før om noen måneder, opplyser nettbutikken Snus365.no på sin nettside.

Det er Eirik Volent, Håvard Dretvik og Anna Wildèn, som står bak Snusbonden AS og snusen de kaller for ekte hjemmelagd trøndertobakk. De beskriver seg selv som en norsk snusvariant av et mikrobryggeri og har stort fokus på bærekraft både i produksjon og emballasje. Nå venter man på at neste forsendelse skal bli klar.

Etter det ble utsolgt på fredag har vi hatt over 5000 besøk på produktet, og kunne fint 10-doblet salget om ikke mer, sier markedssjef i Snus365.no, Adrian Huer, til Nettavisen.

Snus365.no opplyser også at de har bestemt seg for å selge årets snus fra Snusbonden uten inntjening, slik at de nye snusprodusentene kan sitte igjen med så mye som mulig til videre investeringer.

Del artikkel: