Denne 22-åringen knakk 100 millioners-koden

"Stor kunnskapskløft mellom USA og Skandinavia når det gjelder netthandel".

I et intervju med Euroman forteller den danske 22-åringen Nicolai Dahl Petersen om suksessen bak nettbutikken Scandinavian Rest.

Selskapet som selger tyngdedyner har på halvannet år hatt en omsetning på nesten 100 millioner danske kroner, hvilket tilsvarer nærmere 160 millioner norske kroner med dagens kurs

Annonse

For Petersen er det målet om økonomisk uavhengighet som har vært drivkraften bak selskapet.

I 9. klasse fikk jeg en veldig sterk åpenbaring. Jeg innså at alle de voksne rundt meg snakket mye om penger, og at det var noe som var viktig for dem. Så jeg innså at det samme sannsynligvis ville skje med meg en gang. Så jeg følte meg tvunget til å knekke koden til økonomisk uavhengighet raskt, sier Petersen til Euroman.

Nå vil Petersen dele av egen kunnskap og har, sammen med forretningspartneren Eisho, begynt å utarbeide et program hvor de gir selskaper og personer tilgang til deres tilnærming til netthandel.

Det er en stor kunnskapskløft mellom USA og Skandinavia når det gjelder netthandel, og da jeg startet min egen virksomhet, opplevde jeg selv å lide under denne kunnskapskløften, sier Petersen til Euroman og fortsetter:

Jeg tror at det nye prosjektet vårt kan bidra til å vise vei for andre gründere og ha en positiv innvirkning på livene deres. Mitt største mål er å være det forbildet for andre som jeg selv manglet da jeg startet - for jeg trodde faktisk ikke at man kunne leve av sin egen nettbutikk som uvitende 20-åring.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!