Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Denne butikkjeden nekter å permittere: “Vi skal gjøre alt“

COO for Lager 157, Johanna Winther.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Lar ikke krisen hindre norsk ekspansjon.

ANNONSE

Varehandelen preges av permitteringer, stengte butikker, konkurser og rekonstruksjoner, men den svenske motekjeden Lager 157 har planer om å holde åpent til siste slutt.

Ingen permitteringer! Ingen oppsigelser! Vi forlater ingen! Vi skal kjempe til døden! slår selskapet fast i en pressemelding.

LES OGSÅ: Norges største motekonsern permitterer 3500 ansatte

Selskapet har over 40 butikker totalt og har nylig åpnet sin tredje butikk på norsk jord i tillegg til sine to eksisterende i Oslo og Sandnes. Den nye butikken befinner seg i Kristiansand. I følge driftssjef Johanna Winther, skal samme strategi gjelde for deres norske butikker - de holder åpent.

Vi holder butikkene i Norge åpne og kommer til å gjøre alt vi kan for å ikke si opp personale i Norge også. Torsdag åpnet vi for øvrig i Kristiansand. Vi ønsker ikke å la denne krisen hindre vår ekspansjon. Selvsagt holder vi også netthandelen åpen for dem som foretrekker å handle på nettet, sier Johanna Winther til Ehandel.

LES OGSÅ: Fullt hos Fretex - nå storsatser ny vintagebutikk

Selskapet er nå i gang med å omgruppere sine ansatte fra butikker til plukk og pakk på deres lager i Ulricehamn i Sverige, som følge av et endret handlemønster.

Vi ser en forflytning i kundestrømmen mot netthandelen. Ved å engasjere hver og en i positiv retning kan vi redde jobben og legge inn ressursene der det trengs for å møte kunden på best mulig måte. Vi skal være en trygg arbeidsplass også når omverdenen er turbulent. Det kreves at vi alle må legge ned ekstraordinær innsats, omstille og akseptere at verden ser helt annerledes ut i dag enn for to måneder siden.

Vi har bestemt oss for å kjempe hele veien for å beholde jobben så lenge det bare går. Det her gjør vi via økt fleksibilitet, engasjement og fremtidsrettet aktivitet. Vi jobber som en enhet. Alle har brettet opp ermene og forstår at de må hjelpe til, sier Winther.

Del artikkel: