Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

Derfor bør du velge Shopify Plus som B2B-plattform

Shopify gjør det enkelt å starte nettbutikk for små og store bedrifter. Shopify Plus har de nødvendige tilleggsfunksjonene som skreddersyr B2B-løsninger.

Om Shopify

Hovedårsaken til at Shopify har høstet så mye skryt er hvor enkelt de gjør det å lage nettbutikk. Uavhengig om man kan noe om backend og frontend fra før, tar det kort tid å få butikken på beina, og det er god hjelp å hente fra Shopifys integreringer.

Andre fordeler:

  • Utviklet kun for nettbutikker, og er mer optimalisert for dette enn noe annet.
  • Betraktelig mindre vedlikeholdsarbeid enn andre nettbutikkløsninger.
  • 1,7 millioner nettbutikker i 175 land.
  • Oversiktlig, og har de desidert beste integrasjonene mot Google og Facebook.
  • Shopify er “åpent”, som betyr at hvem som helst kan lage integrasjoner og applikasjoner til plattformen. (Shopify må godkjenne alt som eventuelt legges til i deres “App Store”.)
  • Enkle rapporteringsalternativer internt.

Shopify i Norge

I Norge har Shopify blitt en av de mest populære plattformene for drift av nettbutikker. Shopify er et kanadisk selskap, som opprinnelig rettet seg mot det engelskspråklige markedet, men har løsninger som gjør at det fungerer like godt for norske bedrifter:

  • All tekst på nettsiden kan oversettes til norsk.
  • Man kan få norsk krone som valuta.
  • Skatteinnstillinger for norsk merverdiavgift.
  • Integrering av de vanligste betalingsmetodene i Norge.

Foto: Journey Agency

Shopify Plus 

Dette er en moderne og fleksibel plattform for netthandel, som enkelt lar deg selge til privatpersoner og bedrifter fra samme sted. Løsningen lar deg tilby bedrifter spesialtilpassede kjøpsopplevelser, med tilgang til helt egne varesortimenter og tilbud.

Shopify Plus har fire nøkkelfunksjoner som bør vekke interessen hos bedrifter:

Skreddersydde alternativer for prising

Du kan gi forskjellige bedriftskunder forskjellige priser basert på produkter og kvanta de kjøper. Det er enkelt å sette opp prislister og rabatter for bedriftskundene.

Personlig kjøpsopplevelse 

Ha forskjellige utstillingsvinduer for privat- og bedriftsmarkedet uten at det gjør ting kompliserte. Ordrer og varebeholdning administreres fra samme sentral.

Selvbetjent portal for bestilling

I stedet for å ta bestillinger manuelt via telefon eller e-post, kan bedriftskundene handle i nettbutikken din hele døgnet, med tilgang til sine egne prislister og produkter.

Lar seg lett integrere. 

Shopify Plus har mange samarbeidspartnere, og kan integreres sammen med forskjellige CMS-alternativer, markedsføringsverktøy, kundeservicesystemer og administrasjonsverktøy for ordre.

Foto: Journey Agency

Journey er eksperter på Shopify

Journey Agency har et utviklerteam med høy kompetanse i oppsett og drift av Shopify. I tillegg til oppsett og drift, bistår vi gjerne med rådgivning, videreutvikling og implementering av nye funksjoner, samt markedsføring og produksjon av søkemotoroptimaliserte tekster som øker trafikken til din nettbutikk.

Journey Agency opplever at flere bedrifter er nysgjerrige på hvilken plattform som egner seg best til å drive nettbutikk. I mange tilfeller er svaret Shopify, rett og slett fordi de tilbyr fleksible løsninger som er enkle å sette seg inn i, samt gode alternativer for SEO, SEM og sosiale medier.

Kontakt Journey dersom du ønsker et tilbud på oppsett og drift av Shopify, eller markedsføring av din nettbutikk.

Foto: Journey Agency / Lagerpriser.no

Del artikkel: