Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Det svenske treningsmerket åpner ny butikk i Norge: "Veldig stolte"

Helen Van og Tekla Acs er grunnleggerduoen bak Aim'n. // Foto: Aim'n
"Inspirerende miljø med en attraktiv beliggenhet".
Jimmy Andersson

Det svenske treningsmerket Aim'n ønsker å vokse utenfor hjemmemarkedet, og fysiske butikker har blitt et stadig viktigere utstillingsvindu for e-handleren.

Så i høst åpner de en permanent butikk i Nedre Slottsgate i Oslo, Norge. Åpningen skal skje i oktober og blir selskapets første konseptbutikk i landet. Det blir også deres femte butikk globalt.

ANNONSE

Vi tror på å være der våre kunder er, og vi er veldig stolte over å endelig åpne en permanent butikk i Oslo. Nedre Slottsgate er et inspirerende miljø med en attraktiv beliggenhet som passer vårt varemerke perfekt, sier Tekla Acs, medgründer og kreativ direktør i Aim’n, i en kommentar.

Et omfattende arbeid

Salgsområdet i butikklokalet strekker seg over to etasjer på rundt 300 kvadratmeter. Tilgangen til lokalet skjer den 1. august, og da venter et omfattende arbeid for å få alt på plass før åpningen.

Vi gleder oss til å ønske våre kunder velkommen hit og fortsette å inspirere til en aktiv livsstil både fysisk og digitalt, sier Acs.

Aim'ns øvrige butikker finnes i Halmstad, Stockholm og Göteborg hjemme i Sverige, samt Mount Maunganui i New Zealand.

Varemerket ble grunnlagt i 2013 av barndomsvennene Tekla Acs og Helen Van, og har vokst til å omsette for rundt 290 millioner svenske kroner med kunder i over 150 land.

Del artikkel: