Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Dette er Norges beste nettbutikker 2020

Linda Johansen fra LinaJohansen.no og Sindre Landevåg fra Get Inspired.
therese.karlsrud.haugen

Vinnerne av årets netthandelspriser er kåret.

ANNONSE

Helt siden 2007 har Posten og Bring kåret årets beste netthandelsbutikker. I år var det GetInspired.no og LindaJohansen.no, som stakk av med seieren.

"Årets Nettbutikk" ble delt ut i to kategorier, med omsetning over og under 50 millioner kroner. På pallen for store nettbutikker kom også fjorårets vinner Kolonial og Blivakker, mens Hatstore og Mester Grønn var sterke utfordrere i kampen blant de mindre nettbutikkene.

Nettbutikkene som stakk av med førsteplassen skal imidlertid ha skilt seg spesielt ut i god målgruppeforståelse, personlig kommunikasjon og en lojal kundegruppe. 

Ca 1400 nettbutikker ble foreslått i kåringen. Juryen har vurdert flere hundre butikker, og gjennomført prøvekjøp hos de aller beste for å sikre at de tre finalistene i hver klasse leverte hele veien frem til varen var returnert. Det har vært mange diskusjoner i juryen om pallplassene sier juryleder Kristin Dahl Hoffmann, i en pressemelding. 

Prisene skulle i utgangspunktet blitt kåret under årets LOAD-konferanse, men grunnet coronautbruddet ble arrangementet avlyst. Prisutdelingen ble derfor gjennomført digitalt og sendt live fra Bring sitt studio 18. juni.

Personlige

Juryen omtaler GetInspired.no som personlig og fremdeles sultne. Nettbutikken vant også prisen for Årets nettbutikk i 2016.

GetInspired.no har etter flere år med sterk vekst klart å beholde den personlige kommunikasjonen med kundene og har mange lojale kunder. De investerer i kontinuerlig forbedring av kundeopplevelsen og jobber med å gjøre kjøpsopplevelsen enklere, bedre og tilpasset hver enkelt kunde. Alt de gjennomfører skal være relevant for kundene.

For LindaJohansen.no er det andre år på rad at nettbutikken stikker av med seieren i kategorien med omsetning under 50 millioner kroner. Juryen mener selskapet har full kontroll og er personlige.

LindaJohansen.no imponerte juryen nok en gang med en meget god kjøpsopplevelse, steinkontroll på alle prosesser og et bevisst forhold til hvordan de skal engasjere og skape kundeverdi i alt de gjør. De viser utvikling fra i fjor på mange felt, har en lojal kundegruppe, mange tett opp mot fans, og de har lønnsom vekst.

Del artikkel: