Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Dette selger motekjempen mest av nå: ”Overraskende populært”

Zalando skifter til 100 prosent bærekraftig emballasje
David Hejgaard, Norden-sjef for Zalando.
therese.karlsrud.haugen

Slik handler kundene når de må holde seg hjemme.

ANNONSE

I slutten av mars kunne Zalando rapportere at coronaviruset har hatt negativ innvirkning på salget deres. Likevel skal det være noen kategorier som selger langt bedre enn tidligere.

LES OGSÅ: Zalando varsler resultatfall: "Har absolutt hatt negativ innvirkning"

Nå som mange av våre kunder jobber og studerer hjemmefra på grunn av coronaviruset, ser vi en økning i etterspørselen av komfortabelt loungewear. Sammenlignet med i fjor, handler kunder dobbelt så mye gensere og joggebukser fra visse merker, skriver Zalando i en pressemelding.

En annen produktkategori som viser seg å øke i flere nettbutikker er hudpleie. Aktører som Blivakker og Skincity har allerede meddelt sterk vekst. Det samme gjelder hos Zalando, som selger skjønnhetsprodukter på enkelte markeder som Sverige og Danmark.

Vi mottar tre ganger så mange ordre innen hud-, negl- og hårpleie og tilbehør sammenlignet med tilsvarende periode i fjor.

LES OGSÅ: Tjener på mer hjemmetid - salg av "koseklær" økte med 700 prosent

Folk trenger sokker

Zalando varsler også vekst innenfor kategoriene babyklær, sportsutstyr og noe uventet - sokker.

Et klesplagg som har vært overraskende populært er sokker. Sokkesalget har blitt doblet siden før coronakrisen. Ikke bare basic sokker fra Nike og Adidas, men også mer fargesprakende par som de fra Happy Socks. Den absolutte bestselgeren i denne avdelingen er slippers, meddeler Zalando.

Del artikkel: