Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

DHL viser sin takknemlighet med et helt spesielt fly

Denne uken landet en helt spesiell Boeing 737 på Oslo Lufthavn Gardermoen.
therese.karlsrud.haugen

Har vært i full drift under krisen.

ANNONSE

Fraktselskapet DHL Express viser en helt spesiell gest for å takke både sine ansatte og alle som jobber i helsevesenet midt oppe i COVID-19-pandemien med et spesialdesignet fly. Denne uken landet det på Gardermoen.

DHL-flyet er utsmykket med regnbuesymboler og enorme klistremerker som sier "Tusen takk". Dette er ment for å vise DHLs takknemlighet for alle viktige arbeidere som holder i gang driften og nettverket.

Vi er glade for kunne å uttrykke takknemlighet for alle våre ansatte så vel som alle innen helse- og pleiesektoren, som sørger for at vår verden kan fortsette å gå rundt til tross for den nåværende globale krisen, sier Alberto Nobis, administrerende direktør DHL Express Europe, i en pressemelding.

Vi er i stand til å opprettholde stabilitet i forsyningskjeder og kritisk infrastruktur. Med dette spesielle flyet ønsker vi å understreke vår dypeste takknemlighet og respekt for alles uselviske handlinger og vilje til å kjempe for en god sak.

DHL Express har vært i full drift alle dager under coronakrisen, hvilket innebærer omtrent én million flyekspressleveranser per dag og en flyflåte på mer enn 260 dedikerte fly.

Vi har unike ansatte og et unikt nettverk. Vi er stolte av begge ettersom de er avgjørende for å kunne støtte våre kunder med tjenester av høy kvalitet, både i kundenes daglige virksomhet og for å overvinne enhver krise. Vi vil fortsette å jobbe med å holde all vår virksomhet tilgjengelig for våre kunder, samtidig som sikkerheten til våre ansatte opprettholdes, kommenterer Terje Aarbog, administrerende direktør for DHL Express Norge.

Til nå har det spesialdesignede flyet besøkt 23 forskjellige land, med ytterligere stopp i Israel, Portugal og Østerrike planlagt.

Del artikkel: