Dintero fyller på i checkout – starter pilotering av Apple Pay

Akseptansen er høyere blant bankene.

Dintero fortsetter å styrke virksomheten i takt med at den vokser. Så langt i år har den norske betalingsløsningen kunne melde om vekst i både inntekter og antall ansatte i tillegg til et samarbeid med den svenske betalingsgiganten Klarna.

Kundelisten vokser og stadig flere norske nettbutikker finner veien til Dintero, men betalingsselskapet vokser også i Sverige.

Annonse

I Dinteros checkout finner man nå seks av de mest populære betalingsmetodene. Dessuten er løsningene Klarna, Apple Pay og Google Pay på vei.

Det har vært en økende interesse for Apple Pay fra kundene våre over lenger tid og akseptansen for betalingsløsningen er blitt høyere blant bankene. Det er flere som bruker Apple Pay og jeg tror det har å gjøre med fokuset på kontaktløse betalinger under pandemien, sier Magnus Gleditsch, Growth Manager i Dintero, til Ehandel.

Blant kundene som er med i piloteringen av Apple Pay er Plorea, Hjemmelegene og Gant, for å nevne noen.

Mens Apple Pay nå er under testing vil Klarna gå live med piloter i maimåned og rulles ut i juni. Deretter følger Google Pay.

Det vi fokuserer på er at kundene skal få økt konverteringsgrad. Det vi får til nå er å tilpasse til den målgruppen som nettbutikken og selskapet har slik at andelen som går gjennom går gjennom checkout øker, forteller Gleditsch.

Forventer vekst

Gleditsch er for øvrig også sikker i sin sak hva gjelder internasjonale wallets med tanke på hva slags trender vi kan forvente å se fremover.

Trenden er klar. Fler og fler har tatt i bruk internasjonale wallets under pandemien og akseptanse-graden øker hos merchants. Bankene holder igjen på Apple Pay, da flere er investorer hos Vipps, men på sikt slipper de nok opp for konkurransen og da får vi endelig se hvordan markedsadopsjonen blir fra de internasjonale aktørene, sier Gleditsch.

Også apper og markedsplasser blir trukket frem som potensielle vinnere i tiden som kommer. Stemmer dette, vil Dinteros Split Payment også forventes å vokse.

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!