Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Dintero hjelper norsk ladeapp å vokse i Norden – Europa er neste stopp

Daro Navaratnam, gründer og CEO i Dintero.
Foto: Dintero
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Elton er godt rustet for nordisk vekst.

ANNONSE

Siden 2020 har det innovative betalingsselskapet Dintero samarbeidet med den norske ladeappen Elton. Nå kan de begge dele nyheten om at Elton, etter å ha brukt flere år på å perfeksjonere appen i Norge, lanserer i hele Norden.

I tillegg til å ha utviklet Norges første sømløse funksjon for å betale med Vipps på ladere, er løsningen tilpasset MobilePay slik at de danske og finske forbrukerne også kan benytte seg av en kjapp og enkel betalingsmetode. Dette forteller Dintero-gründeren om samarbeidet.

Det var en del andre krav til teknisk løsning som for eksempel lagring av kort og reservasjon av beløp siden man ikke vet hvor mye en kunde skulle lade for. Vi har også lagt inn støtte for MobilePay slik at de kan ta i bruk dette i Danmark og Finland, sier Daro Navaratnam, gründer og CEO i Dintero, til Ehandel.

Eltons ladeapp samler alle ladepunkter og har som mål å gjøre det enklere for forbukeren å planlegge den optimale ruten på tvers av alle ladeselskaper.

Vi er en uavhengig app med brukernes beste i tankene. Et godt eksempel på det er at alle operatører er tilgjengelige i appen vår, selv de få vi ikke har avtale med ennå. Vi prioriterer ikke noen operatører fremfor andre, det er opp til brukeren å velge, sier Jørgen Elton Nilsen, daglig leder i Elton, i en pressemelding.

Løsningen som de to partene har samarbeidet om vil kunne brukes av Dinteros andre kunder, noe som Navaratnam forteller er en viktig del av deres strategi. All utvikling skal kunne brukes av alle kundene.

Hva betyr dette samarbeidet for Dintero? 

For oss betyr dette at vi klarer å vokse med kunder og klarer å tilpasse oss. Nå kan vi hjelpe våre kunder å vokse i Norden. Neste steg blir å hjelpe våre kunder å vokse ut i Europa, sier Navaratnam.

Den neste tiden vil Dintero og Elton fokusere på å utvikle løsninger for kampanjer og rabatter i appen, slik at de som lader mye kan få volumrabatter og nye kunder kan få kreditt for å komme i gang med ladingen.

Del artikkel: