Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Dintero inngår samarbeid med Klarna: “Helt naturlig”

Geir Østby, Norgessjef for Klarna og Daro Navaratnam, gründer og CEO i Dintero.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Bedre tjent med å samarbeide, mener Dintero-gründeren.

ANNONSE

Den norske betalingsløsningen Dintero inngår samarbeid med den svenske giganten Klarna. Det står klart i dag når den tidligere omtalte "Klarna-utfordreren" melder at alle deres butikker vil få muligheten til å tilby den globale shopping- og betalingstjenesten.

Gründer og CEO i Dintero, Daro Navaratman, forteller at selv om de på noen områder har vært konkurrenter, leverer de i utgangspunktet ulike løsninger til sine kunder.

Samtidig er det slik at vi nå, med vår lansering av Split Payment og våre ambisjoner om videre vekst er bedre tjent med å samarbeide enn å konkurrere, sier Navaratnam i en pressemelding.

Godt rigget for videre vekst

I november i fjor ble selskapet verdsatt til 500 millioner kroner. De har blant andre Schibsted og Bring på eiersiden. Det siste halvannet året har Dintero opplevd tre til fire ganger vekst i sine gjentakende inntekter og lansert sin checkout-løsning i Sverige.

Klarnas løsninger for vekst og markedsføring er noe Dinteros butikker nå også vil kunne ta i bruk.

Vi er nå svært godt rigget for videre vekst utenfor Norge, både økonomisk, produktmessig og kompetansemessig. Siden Klarna er en ledende internasjonal betalingsløsning, vil dette også være med på å styrke vår konkurransekraft utenfor våre grenser, i første omgang som en nordisk utfordrer – deretter på det internasjonale markedet, sier Navaratnam.

Det er imidlertid selskapets løsning Split Payment som lokker Klarna til samarbeid. Gjennom denne løsningen splittes betalinger til flere selgere tilknyttet ulike plattformer, mens kunden betaler én sum.

Det har vært og vil fortsatt trolig være en økning i denne type delingsøkonomi og plattformer hvor flere tilbydere av alt fra mat til transport og andre tjenester, vil tilby sine produkter og tjenester. Når Dintero nå åpner for muligheten til å betale med Klarna i sin Split Payment-løsning, får sluttkundene tilgang til våre svært populære betalingsløsninger også her. Det er vi veldig fornøyd med, sier Norgessjef for Klarna, Geir Østby.

Dinteros kunder ønsket seg Klarna

Blant plattformer som benytter Dinteros unike løsning for oppdelt betaling i dag er Tidbit, hvor flere restauranter og spisesteder tilbyr takeawaymat på nett, og Swash, en samlet løsning for vaskehaller fra gründerfabrikken Askeladden.

Vi har allerede i vår betalingsløsning støtte for flere populære betalingsmetoder som kortbetaling, Vipps, Swish, MobilePay og Walley BNPL. Etter en undersøkelse vi gjorde blant våre bedriftskunder var det en stor prosent som ga uttrykk for at de også ønsket Klarna i vår betalingsløsning. Det er derfor helt naturlig for oss å inngå dette samarbeidet, for å gi både sluttkundene og våre bedriftskunder den valgfriheten de ønsker, Navaratnam.

Del artikkel: