Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Dintero ruster opp teamet – henter erfaren UX-designer

Robert Taylor, Dinteros ferske UX-designer.
Foto: Dintero
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Sammen skal vi bygge sømløse brukeropplevelser"

ANNONSE

Tech-first selskapet Dintero fortsetter arbeidet mot en forenklet betalingsbransje – denne gangen med nykrekrutteringen av Robert Taylor som Head of UX.

Som tidligere Lead Experience Designer i en av Australias største banker tar altså Taylor med seg årevis med strategisk erfaring innen produkt og design til Norge. Han har dessuten også erfaring fra globale selskaper som DNB, BCG Digital Ventures, Qantas, Australia Post, Kahoot! og ulike oppstartsbedrifter.

Vi har sagt at vi skal levere en løsning som er enkel å bruke, som gir våre merchants fleksibilitet i valg av betalingsmetoder og sparer tid i backoffice. For å levere på dette har vi alltid hatt fokus på produkt, men nå også ansatt en meget dyktig UX-designer for å jobbe enda tettere med brukeropplevelsen, sier Daro Navaratnam, gründer og CEO i Dintero, i en pressemelding.

Taylor på sin side ser frem til å jobbe med det dyktige Dintero-teamet i utviklingen av sømløse brukeropplevelser.

Jeg gleder meg til å jobbe med Dinteros dedikerte team, spesielt de utrolig dyktige utviklerne og den progressive gründeren Daro Navaratnam. Sammen skal vi bygge sømløse brukeropplevelser som vil bli brukt av millioner rundt om i verden, sier Taylor.

LES OGSÅ: Øker satsingen på B2B – skal være en «one stop shop»

LES OGSÅ: 5 kjappe med Dintero-gründeren: "Jeg er veldig målbevisst"

Del artikkel: