Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Dinteros nye utviklerstjerne – skal ta fatt på deres viktigste prosjekt

Aleksander Simmersholm hopper rett inn i det Dintero kaller sitt viktigste prosjekt.
Foto: Dintero
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Får ansvaret for Big Data.

ANNONSE

Betalingsaktøren Dintero rekrutterte sitt nye stjerneskudd rett fra studiene og satte han på sitt viktigste prosjekt. I et presset marked hvor dyktige utviklere er vanskelige å finne, satser selskapet på den nyutdannede Aleksander Simmersholm som nylig fullførte sin master i Kunstig Intelligens denne sommeren.

Som utvikler er det ikke vanskelig å kapre jobber om dagen – men det optimale er jo å finne arbeid man brenner for. For Simmersholm skal Dintero ha vært et opplagt valg allerede etter første møte.

Det er en ære å få denne muligheten. Man føler seg verdsatt når man vet man jobber med et så viktig prosjekt fra første dag, sier Aleksander Simmersholm, nyansatt backend-utvikler hos Dintero, før han uttaler videre:

Da jeg søkte opp navnet så fant jeg god PR og fikk inntrykket av en start-up med enormt potensiale hvor jeg får mulighet til[ å være med å bygge noe. Etter møtet var jeg solgt! Tech-stacken var spennende og jeg så hvilken viktig erfaring jeg ville få hos Dintero.

Prosjektet Simmersholm er satt til å jobbe med er Big Data hvor han skal utvide og forbedre insight-tjenesten til Dintero, i tillegg til å arbeide med fraud detection. Det opplyses for de spesielt interesserte at betalingsselskapet bruker Node.js med Typescript i backend, at tjenestene er hostet på AWS og bruker en kombinasjon av Docker via Fargate og lambda-funksjoner – alt hvilket tydelig interesserte den ferske utvikleren.

Dintero peker på hvordan flere startups og andre bedrifter blir tvunget til å jobbe med remote utviklere fra andre land slik markedet er i dag, hvilket i deres øyne kan påvirke hvordan utvikleren jobber i forhold til tempo på kultur og forståelsen av kundens behov.

Vi er veldig fornøyde med å få Aleksander med på teamet her i Oslo. Han har en solid utdanning fra NTNU og allerede god forståelse og erfaring som backend-utvikler. Vi er glad han er fornøyd med vår moderne tech-stack og vi skal uten tvil utfordre han med både stort ansvar og muligheten til å skape noe, sier Daro Navaratnam, CEO i Dintero.

LES OGSÅ: Dintero hjelper norsk ladeapp å vokse i Norden – Europa er neste stopp

Henter friske penger

Dintero skal dessuten denne høsten hente penger. I et ustabilt marked hvor flere bedrifter sliter med nettopp dette, har betalingsselskapet så langt opplevd positiv respons.

Vi opplever en overraskende positiv respons så langt. Vi har god fart og den vil øke, men vi trenger enda flere utviklere, sier Navaratnam.

Dintero gjennomførte en emisjon og hentet 10 millioner kroner i begynnelsen av 2021. Selskapet ble da priset til 200 millioner kroner.

LES OGSÅ: Dintero ruster opp teamet – henter erfaren UX-designer

Del artikkel: