Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Disse julekalenderne flyr ut av lageret – hatt kunder i kø siden juni

Sexolog og presseansvarlig, Maria K. Ebbestad, her med produktekspert i Nytelse.no, Tonje Olsen.
Foto: Nytelse.no
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Etterspørselen skal ha startet tidligere i år.

ANNONSE

Nytelse.no melder om salgseksplosjon av deres egne erotiske adventskalender. Salget startet fredag forrige uke og i løpet av første salgshelg økte salget med over 20 prosent mot samme periode i fjor.

Kalenderen skal inneholde produkter fra de største i bransjen, både nasjonalt og internasjonalt, melder Maria K. Ebbestad, sexolog og presseansvarlig hos nettbutikken Nytelse.no.

Vi startet salget forrige fredag og det ser ut som folk er klare for en sensuell førjulstid for kalenderne flyr ut av lageret. Den er helt ny i år og innholdet vil garantert falle i smak, sier Ebbestad.

Det er i aldersgruppen 30-45 år nettbutikken ser flest kjøpere, men stort sett skal salget være jevnt fordelt mellom kvinner og meg i aldersspennet 18-65 år.

I fjor ble 20 000 kalendre utsolgt lenge før jul og vi ser at etterspørselen startet tidligere i år, og folk ønsket å stille seg i kø allerede i juni.

Klar for årets shoppinghøytid

Sesongen for adventskalendre er altså allerede godt i gang – samtidig som de siste forberedelsene innen årets store shoppinghøytid braker løs.

I november øker vi bemanningen noe da det både er julekalender og store salgsdager som Singels Day 11.11 og Black Friday og Crazy Sexy Weekend i slutten av november. Da ser det ut som nissens juleverksted her hos Nytelse.no, avslutter Ebbestad.

LES OGSÅ: Singles Day-suksess for Nytelse.no – økte med 130 prosent

LES OGSÅ: Knallsuksess for Nytelse.no – økte med 200 prosent

Del artikkel: