Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Disse kommer til B2B Online Oslo i januar

Ørnulf Kiær, Christer Pettersson, Nils M. Høgevold og Finn Magnus Torall kommer til B2B Online Oslo.
therese.karlsrud.haugen

Et event for de som vil lære mer om B2B-salg på nett.

ANNONSE

B2B er en bransje som tydelig henger etter på digitalisering. I 2018 manglet over halvparten av B2B-selskaper digitale salgskanaler, mens 26 prosent solgte digitalt og 21 prosent vurderte å starte. Dette vil Ehandel gjøre noe med gjennom arrangementet B2B Online, hvor bransjefolk kan møtes og lære av hverandre.

Den 29.januar er det klart for å ta B2B Online til Oslo for aller første gang, nærmere bestemt i Virke sine lokaler. Dagen vil bestå av foredrag, nettverking og lunsj, og en av de som vil være tilstede på scenen er Ørnulf Kiær, som startet sin karriere innen teknologi i 1983.

Gjennom digitaliseringtjenesten EVRY og sin erfaring som styremedlem i ulike netthandelsselskaper, har Ørnulf utviklet en dyp komepetanse. Et eksempel er nettbutikken Elektroimportøren AS, som omsetter for 160 millioner kroner i året. Her har Ørnulf hatt ansvaret for selskapets netthandel, som i dag er en trendsetter i markedet og representerer en betydelig del av selskapets omsetning.

"Gräv guld i dina egna kanaler"

Også svenske Christer Petterson kommer til å holde foredrag i løpet av dagen. Han har mer enn 15 års erfaring innen innholdsmarkedsføring, digital markedsføring og netthandel fra selskaper som IDG, Eniro, Apollo Travel Group og Arvato. I dag jobber han som Head of E-Commerce and Commercial Digitalization i Hultafoors Group.

Christer har skrevet bøker som blant annet ”Gräv guld i dina egna kanaler” fra 2017 og lydboken "SEO för alla – en snabbkurs i sökmotoroptimering för dig som vill ranka högt på Google" fra 2019. I følge Christer er innhold viktig for B2C, men enda viktigere for B2B.

Samtidig vil Nils M. Høgevold, foreleser og professor ved instituttet for markedsføring ved Høyskolen Kristiania og Finn Magnus Torall, som er styreleder og grunnlegger av Milrab.no, ta plass på scenen under B2B Online i Oslo.

Mer om B2B Online Oslo og billetter finner du her.

Del artikkel: