Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Dustin ansetter bærekraftsjef: ”Vil spille en viktig rolle”

Fredrik Rosenholm, ny bærekraftsjef i Dustin.
Foto: Dustin
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Skal sørge for å nå ambisiøse mål.

ANNONSE

Den svenske IT-giganten ansetter Fredrik Rosenholm som ny bærekraftsjef i selskapet. Med en ny bærekraftstrategi på plass skal Dustin ta utgangspunkt i tre globale utfordringer som samfunnet står ovenfor.

Dustin har kommet langt i arbeidet med bærekraft og ligger i forkant i bransjen. For eksempel inkluderer vi hele verdikjedens klimaavtrykk i vår rapportering. Jeg er stolt og samtidig ydmyk overfor oppgaven som jeg og kollegene mine har med å fortsette å utvikle Dustins arbeid for å nå de ambisiøse bærekraftmålene vi har satt for 2030, sier Rosenholm i en pressemelding.

Som tidligere bærekraftstrateg i Management Consulting-selskapet Lynxeye skal Rosenholm nå fortsette sitt 15 år lange arbeid innen bærekraft – nå i rollen som Environmental Sustainability Manager hos Dustin. Den nyansatte har tidligere også vært bærekraftansvarlig for H&Ms leverandørkjede samt bærekraftdirektør i Paulig Group.

Jeg er utrolig glad for at Fredrik har valgt å bli en del av teamet vårt. Med sin lange erfaring med bærekraftarbeid og evne til å forene bærekraft og forretningsvirksomhet vil han spille en viktig rolle for Dustins videre bærekraftarbeid, sier Martin Lindecrantz, EVP HR & Sustainability i Dustin.

Dustins mål er å innen 2030 være 100 prosent sirkulære, å ha iverksatt til sammen 100 tiltak for ytterligere å forbedre arbeidet med sosial likestilling – samt å ha null klimapåvirkning i verdikjeden.

Del artikkel: