Dyrekassen-gründer slutter som daglig leder

"Et naturlig tidspunkt"

Medgründer av nettbutikken Dyrekassen.no, Roger Holthe Olsen, slutter i rollen som daglig leder. Dette etter at selskapet ble kjøpt opp av Felleskjøpet Agri i 2020.

Dyrekassen.no har i løpet av de siste 6 årene vokst markant og er i dag markedsleder på salg av fôr og utstyr til kjæledyr på nett i Norge. Nå er det dog dags for å gå over i en ny fase, hvor lønnsom vekst skal oppnås. Styret og Roger Holthe Olsen er enige om at dette er tidspunktet for et lederskifte og fra 1. oktober er det Dag Olav Knutsen som tar over roret inntil videre.

Annonse

Vi takker Roger for sin store innsats for Dyrekassen fra gründerfasen og i en krevende omstillingsfase etter oppkjøpet. Jeg ønsker Roger all lykke videre med nye prosjekter, sier Trond Fidje, som er direktør for detaljhandel Norden i Felleskjøpet Agri og styreleder i Dyrekassen AS, i en pressemelding.

Holthe Olsen er stolt over hva de har oppnådd i Dyrekassen.

Med fasen Dyrekassen nå går inn i er det et naturlig tidspunkt for meg å overlate ledelsen av selskapet til nye krefter. Jeg er stolt av det vi har fått til gjennom disse årene, herunder å ha fått Felleskjøpet med på laget som eier. Det er lagt et godt grunnlag for videre vekst. Jeg ønsker både Dyrekassen, alle mine gode kolleger og Felleskjøpet lykke til videre, sier Olsen.

Dag Olav Knutsen, som er ny e-handelssjef i Felleskjøpet Agri, har lang leder- og e-handelserfaring fra blant annet Komplett og Orkla. Stillingen som daglig leder skal være midlertidig frem til man finner en erstatter.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!