Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

E-handelsprofilen til ny toppjobb - satser internasjonalt

Roger Holthe Olsen blir ny daglig leder i iGlow.
Foto: Helge Skodvin
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Skal lede selskapet mot en internasjonal ekspansjon.

ANNONSE

Netthandelsentreprenøren Roger Holthe Olsen gikk nylig av som daglig leder i Dyrekassen.no. Nå er han klar for nye utfordringer og går inn som daglig leder og medeier i iGlow AS.

Målet er at Holthe Olsen skal lede selskapet mot en internasjonal ekspansjon. Geir Inge Lunde og Hans Kristian Skjold, to sentrale investorer i Dyrekassen.no, går også inn på eiersiden i iGlow.

Det er virkelig en ære å få ta over stafettpinnen etter så dyktige folk som Øystein Reed Bratten og Elin Reed Bratten som startet selskapet, og har utviklet det frem til i dag. De har gjort en fremragende jobb med å bygge opp iGlow fra starten av, og jeg får nå anledning til å bli en del av et fantastisk team, sier Holthe Olsen i en pressemelding, og uttaler videre:

Det å bygge videre på dette teamet og sikre at vi har riktig bemanning og kompetanse for de oppgavene vi har foran oss, blir min viktigste jobb fremover. Vi utelukker heller ikke at vi kan komme til å ta inn flere investorer, og vil da i hovedsak vurdere særlig kompetent kapital innenfor e-handel. Jeg gleder meg stort til å komme i gang.

iGlow selger sminke-, hudpleie- og velværeprodukter D2C i sin nettbutikk. Selskapet har i dag hovedkontor i Bergen, og selger til blant annet Norge, Irland og øvrige UK. Fremover skal en rekke egenutviklede produkter lanseres, i tillegg til at man skal lansere iGlow i en rekke nye land internasjonalt.

LES OGSÅ: Dyrekasse-gründer slutter som daglig leder

Holthe Olsen har det siste året sittet styret i iGlow, og styreleder i iGlow, Hans Kristian Skjold, mener derfor han er godt forberedt og at Dyrekasse-gründeren vet hva han går til.

Jeg hadde gleden av å jobbe med Holthe Olsen i rollen som daglig leder da han var i Dyrekassen, der jeg fungerte som styreleder i en årrekke. Nå ser jeg virkelig frem til å kunne fortsette det gode samarbeidet med ham i iGlow. Vi har i tillegg til god vekst i Norge, allerede lansert i både Irland og øvrige UK. Spesielt satsingen i Irland har kommet svært godt i gang med sterk vekst og mange tusen nye kunder. Målet er fremover å lansere i en rekke nye land internasjonalt, og å bygge en unik og sterk produktportefølje innenfor hovedsakelig sminke, hudpleie og velvære. Med det teamet vi er i ferd med å samle nå, har vi alle forutsetninger for å lykkes internasjonalt, sier Skjold.

Grunnleggerne av iGlow er Øystein Reed Bratten, søsteren Elin Reed Bratten og John André Taule. De to førstnevnte har begge solgt seg noe ned i eierandel, med ønsket om å slippe nye drivere til. Taule fortsetter i sin stilling. Den 18.oktober tar Holthe Olsen over som daglig leder.

Del artikkel: