E-handelssjef i XXL får ny toppjobb: ”Vokser kraftig i Norge”

Sikter mot 5 milliarder.

Etter å ha jobbet i 13 år med å bygge opp netthandelen til XXL i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Østerrike, skal Kim Andre Nilsen ta over som Norgessjef i nettbutikken Snushjem.no.

I XXL har han hatt stillingstittel som Head of E-commerce & customer experience, og nå skal han tilføre kommersiell kompetanse og god innsikt i en ny bransje.

Annonse

Jeg er veldig begeistret for å få anledningen til å ta del av et veldig spennende selskap som har hatt stor suksess i Norden. Jeg skal fokusere på hjemmemarkedet mitt og optimalisere kundereisen for alle våre norske kunder. Vi skal nå styrke satsningen i Norge og bygge videre på den suksessen man har hatt. Som ny Norgessjef er mitt ansvar å sørge for at kundene våre blir fornøyd, så for meg er produktene, prisene og kundereisen i øverste fokus, sier Nilsen.

Nilsen har også hatt stillinger som europeisk logstikksjef og business development manager i sportsgiganten. De siste årene har han vært ansvarlig for netthandel på tvers av alle markeder.

Man har sett et stort skifte de siste årene hvor forbrukerne nå handler sine forbruksvarer på nett. Dette stiller høyere krav til produkttilgjengelighet, stabile lave priser og gode kundeopplevelser. Så vi har en spennende reise foran oss med tydlige mål om å inspirere røykere til et sunnere alternativ og øke antall returnerende kunder som handler snus på nett.

XXL hadde i fjor en omsetning på drøye 10 milliarder kroner internasjonalt, med 91 varehus og en av Nordens største sportsbutikker på nett.

Tiden min i XXL har gitt meg stor forståelse for detaljhandel. Jeg har hatt gleden av å jobbe med mange kunnskapsrike personer i bransjen gjennom XXL i mange år. Vi har vært på en fantastisk reise med oppturer og nedturer. Vår netthandelsreise har tatt oss fra en liten oppstartsnetthandel til å bli Nordens største innen sport & villmark. Dette har man gjort gjennom fokus på utvikling og innovasjon med alltid kunden i fokus. Det føles vemodig å forlate XXL etter denne fantastiske reisen, men samtidig er jeg veldig entusiastisk til å starte i Snushjem.

Snushjem har nettopp gått på børs i Stockholm gjennom morsselskapet Haypp Group. Konsernet har store ambisjoner og har et mål om å omsette for 5 milliarder kroner i 2025.

Kim rekrutteres til en helt ny stilling hos oss for at vi skal kunne levere bedre til Snushjem.no sine kunder. Vi vokser kraftig i Norge og har en strategi om å investere så mye som mulig av overskuddet i snuserne, sier Markus Lindblad, Head of external affairs i Snushjem.no og legger til: 

Vi er veldig stolte over å kunne presentere rekrutteringen av Kim, som er en av de absolutt fremste e-handelsekspertene til vårt team som sjef for snushjem.no.

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!