Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

E-handelstopp melder overgang til Entalpi - «lansere netthandel 2023»

Roger Holthe Olsen og Derek Croft
Foto: Entalpi
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

«Full kontroll på både netthandel og lønnsomhet.»

ANNONSE

Derek Croft, som originalt kommer fra London, melder overgang fra stillingen som CFO i den ledende nettbutikken for mat og utstyr til kjæledyr, Dyrekassen.no, til ny toppstilling som CFO/COO i e-handels- og teknologiselskapet Entalpi.com.

LES OGSÅ: Nettgründeren tar på ledertrøya i ny tech-startup: “Jeg er så heldig”

Her blir han på ny en del av toppledelsen i et selskapene til serieentreprenør og e-handelsprofil Roger Holthe Olsen, som både er medgründer av og daglig leder i Entalpi. Ansettelsen er et viktig ledd i å forberede Entalpi på global ekspansjon og skalering, meddeler selskapet.

Det er fantastisk å få med en særdeles erfaren og kompetent tungvekter som Derek i toppledelsen i Entalpi. Vi hadde et strålende samarbeid i Dyrekassen, og jeg gleder meg til å jobbe sammen med ham også i årene som kommer, sier Roger Holthe Olsen.

I løpet av januar 2023 vil selskapet gå inn i betatesting av den planlagte treningsappen. Planen er videre å kombinere mobilapplikasjonen med en helt ny netthandel som vil selge sensorer og utstyr som vil gjøre kundeopplevelsen i treningsappen enda bedre.

Netthandelen er planlagt lansert i løpet av 2023.

Det er kritisk å bygge rett team fra starten av og Derek har både kompetansen og erfaringen som trengs for å sikre full kontroll på både netthandel, lønnsomhet og verdikjede. Vi er derfor svært fornøyd med å signere ham med oppstart allerede nå i januar, sier Holthe Olsen.

Derek Croft er godt fornøyd med å bli en del av et selskap med globale ambisjoner innen både tech og e-handel.

Kombinasjonen av et selskap med store internasjonale ambisjoner, en krevende jobb og å på nytt kunne jobbe sammen med Roger, var avgjørende for valget av Entalpi. Vi utgjør et solid team sammen, og kjenner hverandre godt etter å ha jobbet tett sammen i Dyrekassen i lengre tid, sier Derek Croft.

Del artikkel: