E-handleren skal bli størst i Europa: Utvider til 12 land – inklusive Norge

"Mest ettertraktede og pålitelige".

Den svenske e-handleren ABS Wheels melder i dag om en storslagen ekspansjon. Etter å ha bygget en ny, global plattform med hjelp av rammeverket Laravel står altså 12 nye land for tur for virksomheten som produserer og selger dekk og felger. Blant disse 12 landene finner vi også Norge.

Etter flere forsøk med eksterne e-handelsutviklere innså vi at systemet var for komplekst og krevde mye produktkunnskaper. Derfor besluttet vi å utvikle plattformen selv uten å gi avkall på våre eller kundenes behov. Etter nøye planlegging og en hel del koding er det endelig klart, vi har en skreddersydd plattform som raskt går an å tilpasses til ulike språk, betalingsalternativer, frakt og lokale kjøps- og returvilkår, skriver ABS Wheels i en pressemelding.

Annonse

Nettbutikken lanseres nå i Norge, Finland, Danmark, Polen, Storbritannia, Nederland, Belgia, Italia, Spania, Tyskland, Portugal og Frankrike.

Med en database som inneholder over 90 millioner dekk- og felgekombinasjoner kunne vi raskt stille inn og tilpasse våre utenlandske nettsider mot landsspesifikke biler og produkttilbud. Alt bygger på et relativt enkelt søk med bilens registreringsnummer, sier Andreas Feuer, E-commerce Architect hos ABS Wheels.

ABC Wheels nådde i fjor sommer en omsetning på 135 millioner svenske kroner. Nå har man store planer om vekst i Europa.

Med den nye e-handelsplattformen tror jeg vi har store forutsetninger for å kunne rette oss mot et bredere marked, og på denne måten komme nærmere vår visjon om å bli den mest ettertraktede og pålitelige dekk- og felgleverandøren i Europa, avslutter Andie Lahdo, gründer og administrerende direktør i ABC Wheels.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!