Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

E-handleren skal bli størst i Europa: Utvider til 12 land – inklusive Norge

Andie Lahdo, gründeren av ABC Wheels.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Mest ettertraktede og pålitelige".

ANNONSE

Den svenske e-handleren ABS Wheels melder i dag om en storslagen ekspansjon. Etter å ha bygget en ny, global plattform med hjelp av rammeverket Laravel står altså 12 nye land for tur for virksomheten som produserer og selger dekk og felger. Blant disse 12 landene finner vi også Norge.

Etter flere forsøk med eksterne e-handelsutviklere innså vi at systemet var for komplekst og krevde mye produktkunnskaper. Derfor besluttet vi å utvikle plattformen selv uten å gi avkall på våre eller kundenes behov. Etter nøye planlegging og en hel del koding er det endelig klart, vi har en skreddersydd plattform som raskt går an å tilpasses til ulike språk, betalingsalternativer, frakt og lokale kjøps- og returvilkår, skriver ABS Wheels i en pressemelding.

Nettbutikken lanseres nå i Norge, Finland, Danmark, Polen, Storbritannia, Nederland, Belgia, Italia, Spania, Tyskland, Portugal og Frankrike.

Med en database som inneholder over 90 millioner dekk- og felgekombinasjoner kunne vi raskt stille inn og tilpasse våre utenlandske nettsider mot landsspesifikke biler og produkttilbud. Alt bygger på et relativt enkelt søk med bilens registreringsnummer, sier Andreas Feuer, E-commerce Architect hos ABS Wheels.

ABC Wheels nådde i fjor sommer en omsetning på 135 millioner svenske kroner. Nå har man store planer om vekst i Europa.

Med den nye e-handelsplattformen tror jeg vi har store forutsetninger for å kunne rette oss mot et bredere marked, og på denne måten komme nærmere vår visjon om å bli den mest ettertraktede og pålitelige dekk- og felgleverandøren i Europa, avslutter Andie Lahdo, gründer og administrerende direktør i ABC Wheels.

Del artikkel: