Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Sømløs handleopplevelse steg-for-steg: Alt du må vite om hybrid retail #1

Krister Karjalainen, Senior Consecutive Advisor hos den danske liveshopping-plattformen Sprii.
Å omfavne hybrid retail kan være starten på langsiktig suksess for din virksomhet.
Krister Karjalainen

Er man det minste interessert i netthandelsbransjen har man allerede hørt uttrykket “sømløs handel” utallige ganger. Det er på alles lepper – men ikke uten grunn.

Å forstå konseptet med sømløs handel, spesielt gjennom Hybrid Retail, kan være avgjørende for nykommere i bransjen. Dette mener Krister Karjalainen.

Han er Senior Executive Advisor i liveshopping-plattformen Sprii, som på få år har vokst fra en liten, familieeid bedrift, til en storspiller i det nordiske markedet.

Karjalainen har dessuten flere tiår bak seg i bransjen, blant annet med ansvaret for Samsung Nordics D2C E-commerce-satsing, og brenner for at retailere skal klare å skape nettopp denne sømløse handleopplevelsen. I denne artikkelserien stiller Karjalainen med sin ekspertise og tar deg gjennom konseptet, med verktøykasser tilpasset først de ferske e-handlerne, deretter de større omniaktørene.

I denne artikkelen, som er den første av totalt tre artikler i serien om hybrid retail, forteller Karjalainen hvordan man som ny i bransjen kan ha fordelen av å tenke Hybrid Retail fra dag én.

Logg inn for å fortsette lesingen

Få tilgang til alt innhold - bli Netthandel Pluss medlem!

Del artikkel: