Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Eksplosiv vekst for Milrab - ligger an til 600 millioner i år

Finn Magnus Torall, gründer og eier av i Milrab.
therese.karlsrud.haugen

"Netthandel er veldig hot om dagen"

ANNONSE

Nettbutikken Milrab, som har gjort suksess med taktisk utstyr til trening og friluft, regner med å passere en omsetning på 600 millioner kroner i 2020. Det opplyser E24.

Når Ehandel snakket med selskapet i januar hadde de nettopp bikket 150 millioner kroner. Det innebærer at nettsuksessen har vokst med 300 prosent det siste året.

Det er Finn Magnus Torall som har startet Milrab. I følge avisen eier han 57 prosent av selskapet og vurderer nå børsnotering på Oslo Børs. Nærmere bestemt Merkur Market.

Vi merker veldig stor pågang fra finansielle investorer, netthandel er veldig hot om dagen, sier Finn Magnus Torall til E24.

Milrab har hatt sterk vekst i mange år og finnes i både Norge, Sverige og Finland. Etter coronapandemien inntraff har nettbutikken i tillegg til sportsutstyr fremskaffet smittevernsutstyr. Torall meddeler at de er vant til å kaste et stort tall foran seg og jakte på det. Men foreløpig er ingenting avgjort.

Basert på de initiale signalene vi har fått er noen av de due diligence-løpene vi har sett på vært mer krevende enn en Merkur-notering, sier han. 

Del artikkel: