Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Elektronikk på døren - lanserer hjemlevering syv dager i uken

Peter Andersson, Norgessjef i NetOnNet.
therese.karlsrud.haugen

"Et tydelig signal fra forbrukerne som vi vil lytte til"

ANNONSE

NetOnNet Norge skal nå tilby hjemlevering syv dager i uken, som betyr at kundene også kan bestille varer i helgen og få de levert hjem samme dag. Dette er ifølge elektronikkjeden en del av deres måte å tilpasse leveranser til dagens handelssituasjon.

En nylig undersøkelse vi har gjennomført viser at nesten hver fjerde nordmann foretrekker å få elektronikkvarer levert hjem på døren i helgen, om de må velge en tid i uken. Dette er et tydelig signal fra forbrukerne som vi vil lytte til, sier Peter Andersson, norgessjef i NetOnNet, i en pressemelding.

Den nye satsingen, med hjemlevering hver dag hele uken, vil i første omgang var tilgjengelig for kunder i Oslo-området.

Vi ser at hjemlevering i helgen er spesielt ønskelig blant de under 30 år, studenter og de som bor i Oslo-området. Vi har som mål å møte alles ønsker, og vil derfor tilby levering alle dager - også på lørdager og søndager, sier Peter Andersson.

LES OGSÅ: Tøff elektronikkbransje - NetOnNet vokser og satser i Norge

NetOnNet samarbeider med flere ulike selskaper for å kunne tilby forskjellige leveringstilbud. Det er gjennom Easy2You, som nå nylig har blitt kjøpt av Best Transport, de nå øker sitt tilbud til å også dekke helgelevering.

NetOnNet er en ledende utfordrer i det norske elektronikkmarkedet, som har presset prisene og tenkt nytt rundt kombinasjonen av netthandel og butikkhandel. Nå utfordrer de også oss til å tenke nytt når de kjører i gang med hjemleveringer syv dager i uken. Dette er spennende og morsomt. Sammen leverer vi raskt, enkelt og til riktig pris, sier salgs- og markedsdirektør Lasse Myrås i Best Transport.

Vi både ønsker og tror at dette vil forenkle netthandelen for våre kunder. Denne løsningen vil også inkludere ekspresslevering, noe som betyr at du kan velge å få produktene du bestiller hjem til deg samme dag som du gjør kjøpet, sier Peter Andersson i NetOnNet.

Del artikkel: