Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Element Logic ansetter ny Norgessjef

Mats Bjerkaas blir daglig leder i Element Logic Norge.
therese.karlsrud.haugen

"Vil løfte blikket mot nye bransjer"

ANNONSE

Det er Mats Bjerkaas som tiltrer stillingen som ny daglig leder i Element Logic Norge. Selskapet er spesialisert på implementering av AutoStore-løsninger og er en av de raskest voksende systemintegratorene i Europa.

Bjerkaas kommer nylig fra Aker Solutions, hvor han blant annet har hatt lederroller innen innkjøps- og logistikkfunksjonen. I tillegg tar han med seg erfaring fra blant annet Forsvaret og Pepsi Co.

Utviklingen som skjer rundt optimalisering og automasjon er noe som tiltaler meg av natur. I min stilling vil jeg ha fokus på å imøtekomme den økende etterspørselen etter robotbaserte lagerløsninger og løfte blikket mot nye bransjer. Jeg håper å bruke min erfaring og kunnskap til å introdusere automasjon til bransjer hvor marginpresset øker og hvor effektivisering av intralogisikk og lageroptimalisering vil være avgjørende for å lykkes, sier Bjerkaas, i en pressemelding.

Bjerkaas tar over stillingen fra Eir Bjørkly, som nå er Element Logics Executive Vice President for Region Nord.

LES OGSÅ: DVS investerer i Autostore: "Vi skal være best på logistikk og netthandel"

200 millioner euro i 2022

Element Logic har som mål å fortsette å vokse med 25-50 prosent per år, og passere en omsetning på 200 millioner euro i 2022. I februar i år fikk Element Logic distribusjonsrettigheter for AutoStore i hele Europa.

Det er veldig motiverende å få være en del av et selskap i sterk vekst. Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med menneskene bak suksessen, og til å lede et team hvor det er rom for både å utfylle og utfordre hverandre. Det er særlig tre områder jeg vil ha fokus på fremover; salg til nye kunder, fortsette å bygge et godt team og ettermarked. Spesielt i sistnevnte tror jeg det ligger et stort potensial, sier han.

Del artikkel: