Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Element Logic til USA og Latin-Amerika – ”en utrolig mulighet”

Dag-Adler Blakseth, med-gründer og konserndirektør i Element Logic.
Foto: Element Logic
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Kjøper amerikanske SDI Industries.

ANNONSE

Element Logic fortalte i januar at de hadde siktet mot USA hvor selskapet allerede hadde flere spennende prosjekter i gang. Nå er det klart at selskapet utvider sin virksomhet til USA og Latin-Amerika med oppkjøpet av amerikanske SDI Industries.

Totalt 13 nye lokasjoner åpnes for Element Logic da SDI allerede er etablert i USA, Brasil, Chile, Colombia, Mexico og Peru. Selskapet skal siden slutten av 70-tallet ha levert nøkkelferdige automatiseringsløsninger og sorteringssystemer.

Jeg ser frem til å få SDI Industries ombord. Dette oppkjøpet er en viktig milepæl i vår strategi om å bli den ledende integratoren for automatiserte lagerløsninger globalt. Med SDI ser vi en utrolig mulighet til å gå inn i det svært attraktive amerikanske markedet sammen med en partner som akselererer vår vekststrategi, sier Dag-Adler Blakseth, med-gründer og konserndirektør i Element Logic, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Nå sikter Element Logic mot USA og Asia – "ser et stort potensial og økende behov"

Med dette skal AutoStore-løsninger rulles ut i det amerikanske markedet. Administrerende direktør i SDI Industries, Krish Nathan, ser frem til det nye samarbeidet.

Vi er henrykte over å være en del av Element Logic-gruppen og ha en partner med en felles visjon og lignende kultur samt mange års ekspertise. Vi ser frem til å vokse sammen med Element Logic og mulighetene partnerskapet vil gi, sier Nathan.

Oppkjøpet gjør det dessuten mulig for Autostore-partneren å implementere løsninger for sorteringsutstyr i sitt produkttilbud.

SDI Industries er Element Logics første oppkjøp siden europeiske Castik Capital gikk inn på eiersiden i juli 2021. Det opplyses at ledergruppen i SDI Industries vil reinvestere i Element Logic og fortsette å være medansvarlig for videreutviklingen av SDI og Element Logic i det amerikanske markedet. Transaksjonen skal fullføres i løpet av andre kvartal 2022.

Del artikkel: