Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Elkjøp åpner nytt kundesenter i Norge

therese.karlsrud.haugen

Øker kapasiteten etter stor pågang og plassmangel.

ANNONSE

Elkjøp planlegger å gjenopprette kundesenteret i Norge for å øke kapasiteten. Dette skal komme av økt pågang fra kunder som trenger supporthjelp på grunn av blant annet vekst i netthandelen samt plassutfordringer som har vist seg tydelig under coronapandemien. Det opplyser E24.

I dag ligger kundesenteret i København, etter at de norske og svenske kundesentrene ble flyttet dit og slått sammen i 2017.

Tanken er ikke å legge ned det danske kundesenteret, men flytte over noen av arbeidsplassene til Lørenskog hvor senteret skal ligge og hvor det også lå før overføringen til Danmark. Det betyr at noen av de ansatte i Danmark vil bli spurt om flytte over til Norge.

Det er flere elementer som spiller inn i flyttingen. Fra vår side er dette en positiv historie som signaliserer at man må investere mer i god kundekontakt. Klart det er en endring for dem som er involvert i prosessen, og det må man alltid ta hensyn til og ha en prosess som er god. Men i bunn og grunn er dette en solid investering i kundesenterdelen av virksomheten, der vi styrker oss for å sikre enda bedre opplevelse for kundene våre, sier kommunikasjonsdirektør i Elkjøp Nordic, Jan Christian Thommesen, til E24.

Det norske senteret vil i første omgang huse Elkjøps norske og svenske kundestøtteteam for kjøkken. Etableringsprosessen er estimert til å ta ett år.

Del artikkel: