Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Elkjøp inngår samarbeid med gamingkjempe

Nils Martin Øyo, gamingansvarlig i Elkjøp Norge.
therese.karlsrud.haugen

"Vi ser store muligheter"

ANNONSE

Elkjøp styrker sin tilstedeværelse i gamingsegmentet og inngår et nordisk samarbeid med Dreamhack, som er verdensledende innen gamingfestivaler og e-sportinnhold.

Vi har gjennom de siste tre årene satset mer på tilstedeværelse av denne typen arrangementer. Erfaringene vi har gjort oss fra blant annet Spillexpo, The Gathering og Retrospillmessen har lært oss at dette er en fantastisk arena for å møte spill-interesserte og e-sport entusiaster, sier Nils Martin Øyo, gamingansvarlig i Elkjøp Norge, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Elkjøp åpnet nytt kundesenter i Norge

Dreamhack ble arrangert for første gang i 1994 og består i dag av 11 gamingfestivaler i åtte land på tre kontinenter.

Det finnes utrolig mange i Elkjøp som både er tidligere deltakere og seere av de forskjellige Dreamhack-eventene. Spesielt våre svenske kolleger i Elgiganten. Det er med mye stolthet og glede at vi nå endelig kan avsløre at vi inngår et langsiktig samarbeid i Norden, sier Øyo.

Med en verdenssituasjon som ikke tillater eventer av Dreamhacks størrelse, skal samarbeidet i begynnelsen ha et digitalt fokus.  Når de fysiske arrangementene igjen åpner, er planen at Elkjøp skal flytte inn og by på underholdning og aktiviteter. Utover det skal de også stille med en stor butikk hvor deltakerne får muligheten til å skaffe seg det siste av gamingutstyr.

LES OGSÅ: Her er Elkjøps nye tiltak: "Pandemien tvinger frem nye løsninger"

Det er dog ikke bare Elkjøp som flytter inn hos Dreamhack, samarbeidet går begge veier. Dreamhack tar også steget inn i Elkjøps butikker rundt om i Norden.

Vi ser store muligheter med dette samarbeidet, og gleder oss til å spille hverandre gode. Jeg tror dette blir en spesielt gledelig nyhet internt, da vi tilbyr alle våre ansatte gratis inngang til Dreamhack Winter og Summer samt en intern rekrutteringsprosess der man kan få muligheten til å representere Elkjøp på arrangementene, forteller Øyo.

Del artikkel: