Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Elkjøp satser på ny tjeneste: ”Har hentet verdifull erfaring”

therese.karlsrud.haugen

Lanserer ny versjon av Live Shopping.

ANNONSE

Da landet stengte ned i mars måtte varehandelen tenke nytt og iverksette en rekke smittereduserende tiltak. Hos Elkjøp lanserte man blant annet LIVE shopping, hvor kundene skulle få assistanse fra medarbeidere i butikkene uten å måtte være fysisk tilstede.

Tjenesten foregikk via Microsoft Teams, som mange kjenner til. Men nå har elektronikkjeden lansert sin egen versjon, hvor kunden kan få veiledning direkte gjennom nettbutikken.

Vi har hentet verdifull erfaring fra vi lanserte LIVE shopping i vår, hvor kundene våre kunne snakke med en medarbeider gjennom Teams for å få individuell rådgivning. Nå har vi økt bemanningen og lansert en ny versjon som gjør at kundene våre kan bruke tjenesten rett fra elkjop.no, sier Thomas Brandsnes, Head of Sales i Elkjøp Norge, i en pressemelding.

Den nye løsningen gir Elkjøps kunder muligheten til å snakke med en rådgiver på video, rett fra produktet man står inne på, eller mens man surfer videre i nettbutikken. Man trenger hverken å booke tid eller vise video av seg selv.

Kundene våre skal kunne få rådgivning og hjelp på en trygg måte nå i denne spesielle førjulstiden, det er nettopp det denne løsningen bidrar til, forteller Brandsnes.

Live Shopping har vært en stor suksess i Asia, men nå har også flere aktører i Norge og resten av verden fått øynene opp for trenden.

Vi har jobbet raskt gjennom denne perioden for å finne nye, smartere og bedre løsninger for kundene våre, hvor målet er at handleturen skal være sikker. Vi har hatt god erfaring med «Klikk og Hent på parkeringsplassen», for de som har ønsket å få varene sine levert ut i bilen, uten å måtte fysisk gå inn i en butikk. Kundene våre er flinke til å ta forholdsregler på alvor, derfor er vi glade for at vi stadig kan tilby flere måter å handle på, sier administrerende direktør i Elkjøp Norge, Fredrik Tønnesen.

I følge Elkjøp skal LIVE shopping være tilgjengelig i tidsrommet 12:00 - 19:00 og bli synlig på venstre side på produktsiden. Her skal man kunne se en blinkende sirkel med en av Elkjøps medarbeidere.

Del artikkel: