Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Elkjøp søker nye ledere: ”En del av en større prosess”

Morten Syversen, Chief Brand & Digital Officer i Elkjøp Nordic.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

"2021 blir et lanseringsår"

ANNONSE

Elektronikkjeden Elkjøp rigger seg for fremtiden og satser ytterligere på netthandel, med ny teknisk plattform og flere ressurser.

Selskapet har allerede fått nytt backend-system og ny logistikksentral, mens 2021 blir året hvor Elkjøp lanserer sitt nye frontend-system.

LES OGSÅ: Elkjøp satser på ny tjeneste: "Har hentet verdifull erfaring"

2021 blir et stort lanseringsår for Elkjøp Nordic. Endelig skal kunder og medarbeidere få se løsningene vi har utviklet i tre år. Vi har stor tro på at det kommer til å gi et reelt løft. Erfaringene og grepene vi har tatt på tvers av kanaler, og jobbet med i lengre tid, kommer oss nå skikkelig til gode, sier Morten Syversen, Chief Brand & Digital Officer i Elkjøp Nordic, i en kommentar til rekrutteringsbyrået Teft.

I tillegg til nye systemer utlyser selskapet nå en rekke nye stillinger. For øyeblikket gjelder det tre nye lederstillinger: Nordic Brand & Marketing Director, Nordic E-Commerce Director og Nordic Head of Performance Marketing.

Dette er en del av en større prosess der vi skal styrke oss for fremtiden. Vi står midt oppe i den nå, og har ikke alle bitene på plass ennå. Vi må derfor komme tilbake med totalen senere, sier Syversen i en kommentar til Ehandel.

De nyopprettede stillingene skal blant annet være med på å løfte netthandel opp ett nivå i organisasjonen.

Er det noen stillinger som blir borte i denne prosessen?

Vi slår sammen og deler opp. Per i dag er det ikke snakk om at noen stillinger fjernes.

Når det gjelder det nye frontend-systemet er det såkalt headless, noe som skal sikre mer fleksibilitet og skalerbarhet sammenlignet med tradisjonelle netthandelsløsninger.

Både verktøyene våre selgere bruker i butikk og selve netthandelsplattformen blir i løpet av 2021 byttet ut i alle våre nordiske land. Dette er et resultat av et stort prosjekt som har vært kjørt over mange år, og som nå endelig skal se dagens lys. Kundene vil få en merkbart bedre handleopplevelse både i butikk og på nett. Den nye netthandelsløsningen vil være raskere, mer moderne og gi kundene en enklere kundereise enn dagens system.

Del artikkel: