Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Elkjøp spår julens mest populære gaver

Fredrik Tønnesen, administrerende direktør i Elkjøp Norge.
therese.karlsrud.haugen

Tror på flere smarte pakker i år.

ANNONSE

Skal vi tro elektronikkjeden Elkjøp rett vil elektronikk og ny teknologi stå høyt på ønskelistene i år også, og Norge-sjef Fredrik Tønnesen forventer en jevn strøm av kunder i siste halvdel av desember som skal på julegaveshopping.

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for 18,7 milliarder kroner i første halvår av regnskapsåret 2019/2020.

LES OGSÅ: Elkjøp-konsernet rundet en halv milliard i driftsresultat

Til tross for at både netthandelen og bruken av "Klikk og hent" i selskapets butikker er økende, skal likevel majoriteten av kundene planlegge å handle de fleste julegavene i butikk i følge selskapet.

Det vi ser, er at veldig mange av våre kunder forbereder seg og orienterer seg før de besøker oss i butikkene. Fordelen med å komme innom oss, er at du enkelt kan få svar på det du lurer på, teste produktene før du handler og selvfølgelig få hjelp til å sette opp og klargjøre gavene.

For mange er det også viktig å kunne få gaven i hendene der og da, mens andre liker å klikke hjem julegavene fra stua. Dette er opp til kundene våre, jobben vår er å legge til rette slik at julehandelen blir så enkel og stressfri som mulig, sier Fredrik Tønnesen, administrerende direktør i Elkjøp Norge, i en pressemelding.

Gaming og Smarte hjem

Elkjøp har et stort sortiment, men det de tror kommer til å være ekstra populært under juletrærne i år er gaming-utstyr og smarte hjem-produkter.

Blant annet nevner selskapet smarthjemkontrollen Google Nest Hub, mobiltelefoner som iPhone 11 og nettbrettet iPad 10.2 samt spillkonsoller til for eksempel Playstation 4, smartklokken Fitbit og Tenderflame sine miljøvennlige peiser og lykter, som populære ønsker denne julen.

Vi har et stort sortiment å velge ut ifra og tradisjonen tro er det spillkonsoller, telefoner, nettbrett, smartklokker, hodetelefoner, kaffemaskiner og kjøkkenmaskiner som blir våre aller mest populære julegaver. Under juletreet i år tror vi også i tillegg at det vil ligge gamingutstyr, samt nykommeren Smarte hjem-produkter som Yale Doorman ringeklokke og brannvarslere. Vi tror hele julen vil stå i gamingens og Smarte hjem sitt tegn. Dette er produkter vi tror er på ønskelisten til mange i år, sier Tønnesen.

Del artikkel: