Elkjøp vinner liveshopping-pris: “Viktig pris for oss internt”

Takker kundene for deres ønske om å teste nye løsninger.

Elektronikkjeden var raskt ute med å implementere liveshopping som en del av sine løsninger da pandemien førte til den første nedstengningen tilbake i mars 2020. Siden den gang har konseptet vist seg å være en real inntektsskapende kilde for Elkjøp, som nå vinner innovasjonspris for sine liveshopping-løsninger.

Siden mars 2020 har selskapet videreutviklet og relansert sine løsninger med den svenske lieveshopping-aktøren Bambuser. Under Bambusers første globale konferanse denne uken mottok Elkjøp Innovasjonsprisen for "det mest innovative selskapet innen liveshopping-løsninger i 2022".

Annonse

Dette er en viktig pris for oss internt etter de to årene vi har stått i sammen som selskap. Jeg tror ingen av oss noen gang glemmer den første tiden med usikkerhet, redsel og uvitenhet for hvordan de nærmeste ukene skulle bli når pandemien var et faktum. Live Shopping var et av de første tiltakene vi satte i gang i Norge, og som deretter også ble tatt ut hos våre kolleger i Norden, sier Fredrik Tønnesen, COO i Elkjøp Nordic og administrerende direktør for Elkjøp Norge.

I begynnelsen av 2022 satte dessuten elektronikkjeden inn ekstra ressurser for å drifte konseptet Elkjøp Live Shopping. Tjenesten viser seg fortsatt populær blant kundene og Elkjøps ansatte er ivrige etter å utvikle konseptet videre.

Vi har nå flere mennesker som er dedikerte til å jobbe med den digitale kjøpsopplevelsen til kundene våre gjennom Live Shopping, noe vi så var nødvendig for å kunne hjelpe alle som ønsker å bruke denne tjenesten. Så denne prisen deler vi også med våre kunder, uten deres lyst, ønske og evne til å teste ut nye løsninger hadde vi ikke kunnet fortsette å videreutvikle og tilby de heller, så tusen takk, sier Tønnesen.

LES OGSÅ: Elkjøp dobler lagerkapasiteten – blir blant Europas største

LES OGSÅ: Elkjøp doblet salget med liveshopping – "satt inn ekstra ressurser"

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!