Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ellos med ny, hypermoderne nettbutikk: “En av de raskeste på markedet“

Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Tilbyr enklere og raskere kjøpsopplevelse til sine kunder med ny nettside.

ANNONSE

Raskere, enklere navigering og kundetilpasset produktsortiment er stikkordene for den nye nettsiden til Ellos som er lansert på alle deres nordiske markeder.

I følge daglige leder i Ellos, Marina Davarinou, er lanseringen av ny nettside helt i tråd med deres ambisjoner om å bli den ledende netthandelen innen mote og innredning for kvinner midt i livet, og de har sett en tydelig konverteringsøkning siden lansering.

Ellos nye nettside er et fantastisk spennende steg fremover for Ellos som muliggjør en enda bedre, raskere og mer inspirerende shoppingopplevelse for våre over 90 millioner besøkende hvert år, sier Davarinou i en pressemelding.

LES OGSÅ: Helnorsk produksjon av nettbutikkløsning for lokale butikker

I tillegg til mer personlig inspirasjon, bedre navigasjon samt et mer kundetilpasset produktsortiment, kan Ellos tilby en nettside som er tre ganger raskere enn tidligere.

Med den nye plattformen tar vi enda et sted i vår strategi om å være "Customer Centric". Med økt brukervennlighet og personalisering forbedrer vi relevansen for våre kunder. Vi kan konstatere at vi nå har en av de raskeste plattformene på markedet med en opplastningstid på under to sekunder, sier Hans Ohlsson, daglig leder i Ellos Group.

LES OGSÅ: Facebook lanserer ny tjeneste for netthandel

Oppdateringer og forbedringer skal skje raskere og mer fleksibelt følge Ellos kunders behov og ønsker. Alle forbedringer er også designet for å passe mobilformatet.

Dette har vært et spennende prosjekt som setter Ellos i framkant av den tekniske utviklingen. Med vår nye hypermoderne netthandel og system for brukergrensesnittet på nettsiden har vi fantastiske muligheter til å støtte nye innovative brukeropplevelser, sier Jörgen Hellberg, CIO i Ellos Group.

Del artikkel: