Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Én kategori fortsetter å drive giganten frem: “Godt posisjonert”

Gavin O'Dowd, administrerende direktør i Haypp Group
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Fortsetter å gjøre sterke fremskritt".

ANNONSE

Da var det dags for den svenske snussgiganten å rapportere hvordan deres andre kvartal har gått. Haypp Group oppnår en salgsøkning 23 prosent i perioden og omsetningen ender på 768,8 millioner svenske kroner.

Kategorien nikotinposer gjør et kraftig fremsteg og er kvartalsrapportens stjerne mens salget av tradisjonell snus går ned.

Haypp Group fortsetter å gjøre sterke fremskritt i transformasjonen til denne raskt voksende produktkategorien. Nikotinposer økte med 35 prosent i volum i løpet av andre kvartal. Kategorien utgjør nå mer enn 59 prosent av det totale volumet gjennom et kvartal for første gang, sier Gavin O'Dowd, administrerende direktør i Haypp Group.

Driftsresultatet (ebit) øker samtidig til 20,4 millioner kroner i perioden, opp 5,8 millioner fra samme periode i fjor. Hva gjelder profitten ser det noe dystrere ut. Den synker fra 10,5 millioner i andre kvartal i fjor til 0,4 millioner gjeldende kvartal.

Alt i alt er Haypp Group godt posisjonert for å dra nytte av et raskt voksende internasjonalt marked i løpet av de kommende årene og levere i tråd med våre langsiktige finansielle mål.

Del artikkel: