Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Enda en aktør med ny leveringstjeneste: “Skal ikke behøve å gå inn“

Peter Andersson, salgssjef og Norgessjef i NetOnNet.
NetOnNet
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Drive-Thru trenden sprer seg.

ANNONSE

Svenske NetOnNet hiver seg på trenden og lanserer Drive Thru i sine Lagershopper. Andre butikker som siden coronautbruddet har lansert egne versjoner av "drive thru" er Biltema, Power, Elkjøp, Byggmax og Clas Ohlson.

Salgssjef og Norgessjef i hjemelektronikk-kjeden, Peter Andersson, sier i en pressemelding at de ønsker å gi sine kunder en sikker og fleksibel handel uavhengig av hvordan kundene ønsker å få varene levert.

Når kunder nå bestiller en vare online kan personen hente sin bestilling i Drive Thru, som et alternativ til hjemlevering. Tilbudet skal være tilgjengelig i alle NetOnNets lagershopper i Norge og Sverige.

Sammen med å tilby ulike hjemmeleveranser, blant annet levering samme dag som du bestiller varen, tror vi at de fleste vil finne en god og trygg måte å få sitt produkt på. Det er svært viktig at vi har gode og fleksible løsninger i en tid som dette, hvor både kunders og våre ansattes helse er vår største prioritet, sier Peter Andersson.

LES OGSÅ: Nye måter å handle på - Power lanserer "Drive-Thru"

Maks 30 minutter fra bestilling

NetOnNet er allerede et prisvinnende omnikanal-konsept, og forklarer til Ehandel at Drive Thru er en naturlig utvidelse av dette.

Derfor utvider vi leveringsalternativene tilpasset den nærværende situasjonen, slik at kundene ikke skal behøve å gå inn i våre Lagershopper, dersom de ikke ønsker det, sier Peter Andersson, Retailsjef i NetOnNet, og tillegger:

Fra bestilling på nett til varen er klar for opphenting går det maksimalt 30 minutter, noe som betyr at man i de fleste tilfeller kan bestille varen på vei til Lagershoppen. Samtidig tilbyr vi kundene hjemlevering - samme dag - med bestilling helt frem til kl 15 i et stort område rundt stor-Oslo og rundt Sandnes og Stavanger. På denne måten gir vi omtrent 2 millioner nordmenn muligheten til å få varene levert - rett hjem - i løpet av få timer.

LES OGSÅ: Nå harryhandles det på nett: "Over 250 prosent økning"

"Gjort betydelige innkjøp på et tidlig tidspunkt"

I følge NetOnNet var de den første til å tilby Drive Thru i hjemlandet Sverige, men nå har også konkurrenten Elgiganten slengt seg på løsningen med levering i kundenes bil. Det opplyser vår søsternettside Ehandel.se.

Vi var først ut med Drive Thru i Sverige og vi har satset tungt på raskere og smidige leveringsalternativer, noe som kommer kundene til gode i en tid som dette. I tillegg har vi innenfor flere kategorier gjort betydelige innkjøp på et tidlig tidspunkt - for flere måneder siden - da vi så at krisen spredte seg i Kina og vi ville derfor sikre best mulig produkttilgang. For oss handler dette om å levere på det vi alltid leverer på; et bredt produkttilbud til lave priser.

Del artikkel: