Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Enklere Liv er konkurs

Legger ned alle butikkene i Sverige - nettbutikken består
therese.karlsrud.haugen

Nok en gang.

ANNONSE

Det er ikke første gang Enklere Liv er konkurs, da kjeden også ble et offer for krisen som rammet varehandel i 2018 etter blant annet en ekstremt varm sommer. Selskapet fant dog nye eiere, og det ble klart at Jotunfjell Partners skulle ta over alt av varelager, driftstilbehør, rettigheter til varemerke og nettbutikk. Nå må Enklere Liv nok engang begjære oppbud. Det opplyser E24.

Til E24 forklarer daglig leder Kenneth Baltzersen at årsakene til konkursen er sammensatte, hvor blant annet varetiltgangen har vært vanskelig etter oppkjøpet. Samtidig har en dårlig vinter og nå coronaviruset medført ytterligere utfordringer.

LES OGSÅ: Morris-eier er konkurs

I år har den uteblitte vinteren preget store deler av Norge, noe som har medført et vesentlig lavere salg for disse kategoriene. Det ble laget en plan for restrukturering av selskapene i februar 2020, hvor grossist, nettbutikk og noen butikker skulle fortsette. Dessverre har Covid – 19-pandemien satt en stopper for gjennomføringen av planen, skriver Baltzersen, til avisen.

På grunn av usikkerheten dette medfører så ikke kjeden noen annen utvei. Enklere Liv hadde nå 39 butikker.

Vi beklager overfor våre kunder, våre leverandører og ikke minst våre trofaste og fantastiske ansatte som oppofrende har stått på hele veien, og helt til slutt, avslutter den daglige lederen.

Del artikkel: