Enorm etterspørsel – vil hente 400 nye bud innen året er omme

Markedet vokser.

Enorm etterspørsel av mat levert hjem på døren, kombinert med nye tiltak som skal sørge for at nordmenn holder seg hjemme og begrenser sosial kontakt, gjør at kapasiteten er tilnærmet sprengt hos leveringstjenesten Foodora.

Nå trenger selskapet å hente 400 nye bud innen året er omme, opplyser Mads Dokka Blybakken, pressesjef i Foodora, til E24.

Annonse

Vi har hatt noe lenger leveringstid enn vanlig, med det går rett og slett på antall bud ut fra etterspørselen. Vi har hyret inn over 1000 bud de siste tre månedene, sier Blybakken videre til avisen.

Foodora opplevde i forrige uke en økning i antall ordre på hele 282 prosent. Dette er sammenlignet med samme uke i 2019. De nye tiltakene regjeringen la frem mandag kveld denne uken er satt til å vare frem til midten av januar, og selskapet forventer økt trykk de neste ukene.

LES OGSÅ: Foodora doblet omsetningen i Norge: "Enorm økning i etterspørselen"

Det er flere strømmer som bygger opp til denne store fossen. Generelt vokser markedet. Vi ser at det er flere aldersgrupper og folk i flere livssituasjoner som bruker leveringstjenesten til Foodora, og pandemieffekten fremskynder dette i hele befolkningen, sier Blybakken.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!