Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Eplehuset med nytt konsept: ”En helt ny meny av tjenester”

therese.karlsrud.haugen

PT-timer og køfri handel.

ANNONSE

Alle Eplehuset sine butikker er sertifiserte som Apple Premium Reseller, som betyr at butikkene er laget i samarbeid med Apple for å være en opplevelsesbutikk for alt som hører til Apple og deres økosystem. Nå har Apple-spesialisten lansert flere nye tjenester, som vil bli tilgjengelige i samtlige av deres butikker.

Blant annet flytter Eplehusets butikk på Strømmen Storsenter i Lillestrøm inn i større lokaler på senteret og får det nyeste butikkdesignet fra Apple. Butikken skal også tilby iPhone-service.

Her introduserer vi Apple-autorisert service av iPhone på timen, i butikken. Det betyr at du kan booke time for å enten bytte skjerm eller batteri på din iPhone, og du beholder garanti, reklamasjonsrett og ikke minst at telefonen er garantert å ha sine opprinnelige funksjoner som feks. vanntetthet intakt, sier Espen Berger, administrerende direktør i Eplehuset, i en pressemelding.

"Køfri handel"

Eplehuset jobber for å være en butikk, hvor kunden skal få hjelp til å finne løsningen som dekker akkurat sitt behov. Derfor har Eplehuset lansert "køfri handel", som er en tjeneste for de som vil ha god tid uten frykt for kø. I tillegg kan man nå kjøpe time med en helt egen personlig trener innen Apple-produkter. Det bestilles via Eplehusets nettsider.

Vi lanserer i forbindelse med flyttingen også en helt ny meny av tjenester som gjør det enkelt å få hjelp her hos oss eller hjemme. I tillegg tilbyr vi nå PT-timer der du får 1 til 1 personlig trening i alt av Apple sammen med en av våre spesialister, forteller Berger.

"Køfri handel" er helt gratis, mens PT-time koster 500 kroner for 30 minutter.

Del artikkel: